Vești bune pentru ASU Poli. Timișorenii au aflat noile tarife pentru folosirea stadionului „Dan Păltinișanu”

Marius ANGHEL 31 Aug. 2016, 14:04 Liga 2
Vești bune pentru ASU Poli.** Timișorenii au aflat noile tarife pentru folosirea stadionului

Cluburile sportive din Timișoara au aflat astăzi, 31 august, noile prețuri pentru închirierea Stadionului „Dan Păltinișanu”. ASU Politehnica și ACS Poli nu vor mai fi nevoite să plătească aproximativ 25.000 de lei pe meci, incluzând și cheltuielile aferente, dacă doresc să-și dispute meciurile de pe teren propriu pe marele stadion timișorean. Noile tarife sunt mult mai acceptabile.

Consilierii județeni Timiș au votat astăzi noile tarife propuse pentru Stadionul „Dan Păltinișanu”. Noul contract cadru valabil pe doi ani de zile vine cu prețuri acceptabile, anunță PressAlert: 5.000 de lei per meci, respectiv 6.000 de lei dacă evenimentul va fi organizat în nocturnă.

În luna august, cele două cluburi timișorene care activează în Liga 1 și 2 au fost nevoită să plătească aproximativ 25.000 de lei pe meci pentru a juca pe „Dan Păltinișanu”, ASU Poli acuzând cel mai mult suma pe care trebuie să o achite. Echipa suporterilor chiar dorea să se mute pe „Știința” dacă suma cerută pentru închirierea Marelul Oval nu va fi redusă.

Tot astăzi, președintele CJ Timiș, Sorin Grindeanu, inițiatorul proiectului de hotărâre privind modificarea prețurilor de închiriere a stadionului, a prezentat și o propunere din partea primarului Nicolae Robu, care ar putea fi luată în calcul la următorul plen: trecerea arenei sub administrația primăriei Timișoara.

Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 31 Aug. 2016, 14:04 Liga 2
Pe aceeași temă