Veste uriașă pentru gălățeni. FC Oțelul începe sezonul din Liga 2 pe propriul stadion. Cum a decurs întâlnirea dintre Munteanu și reprezentanții ArcelorMittal

Veste uriașă pentru gălățeni. FC Oțelul începe sezonul din Liga 2 pe propriul stadion.** Cum a decurs întâlnirea dintre Munteanu și reprezentanții ArcelorMittal

Întâlnirea de luni după-amiază dintre Cristian Munteanu, managerul sportiv al FC Oțelul, și reprezentanții combinatului ArcelorMittal, proprietar al stadionului Oțelul, s-a încheiat cu vestea mult așteptată de fanii roș-alb-albaștri: echipa rămâne în Galați și va juca cel puțin o parte din meciuri pe același stadion pe care a evoluat din 1982 încoace.

„Cei din combinat au fost foarte înțelegători în ceea ce privește situația delicată în care se află clubul. Au arătat că știu cât de importantă este această echipă pentru gălățeni și că le pasă de aceștia. Astfel că ne-au asigurat că vor permite să jucăm, gratuit, cel puțin trei-patru meciuri din turul campionatului pe Stadionul Oțelul. Pentru restul meciurilor, urmează să mai discutăm ulterior. Țin mult să le mulțumesc și pe această cale, în numele suporterilor, pentru sprijinul extrem de important pe care ni-l acordă”, a declarat Cristian Munteanu.

FC Oțelul a fost nevoită, la începutul lunii iunie, să părăsească stadionul de care este legată întreaga istorie a clubului din ultimele trei decenii și jumătate pentru că îi exprirase contractul de închiriere, iar cei din combinat nu au putut să-l prelungească în condițiile în care Oțelul nu-și plătise chiria de foarte mult timp. În schimb, la baza sportivă „Siderurgistul”, aflată tot în administrarea ArcelorMittal, grupele de copii și juniori ale FC Oțelul și-au putut continua activitatea în condiții de gratuitate, la fel cum va fi și de acum încolo.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă