Minaur Baia Mare are ”viață grea în Liga 2”. Vasile Miriuță așteaptă un parcurs perfect, dar și jocul rezultatelor: ”Nu suntem doar la mâna noastră, depindem și de alte meciuri”

Răzvan STÎNGĂ 05 Apr. 2023, 16:41 Liga 2
Minaur Baia Mare are ”viață grea în Liga 2”. Vasile Miriuță așteaptă un parcurs perfect, dar și jocul rezultatelor: ”Nu suntem doar la mâna noastră, depindem și de alte meciuri”

Minaur Baia Mare are trei meciuri la rând fără eșec în Liga 2, perioadă în care a acumulat cinci puncte, dar are în continuare de tras pentru a se salva de la retrogradare. În acest moment e pe poziție care duce în Liga 3, în Grupa A de play-out, la două puncte de locul 5, care merge în barajul de menținere.

Vasile Miriuță, convins că Minaur Baia Mare va avea un final greu de Liga 2

Maramureșenii au nevoie și de jocul rezultatelor pentru a prinde cel puțin o dublă de menținere în divizie cu ocupanta locului 5 din Grupa B, poziție pe care se află momentan Progresul Spartac, dar Vasile Miriuță e conștient că finalul play-out-ului va fi unul foarte complicat.

Minaur Baia Mare trebuie să aștepte să se încurce și Metaloglobus, mai ales că în etapa care vine, a 3-a, va sta, iar formația din București va evolua pe terenul echipei FK Miercurea Ciuc.

Avem viață grea pe finalul campionatului. Am făcut etapa trecută remiză, am făcut 0-0 cu Metaloglobus, pe terenul ei, iar anterior am învins Politehnica Timișoara, pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Dar, suntem acolo, cu șanse de salvare. Însă, este important de spus că nu depindem numai de noi, numai de rezultatele noastre.

Noi nu suntem doar la mâna noastră, depinde foarte mult și de ce face Metaloglobus în play-out, cu celelalte adversare, în etapele care mai sunt de jucat”, a spus Vasile Miriuță pentru Prima Sport.

Minaur Baia Mare, în continuare pe loc de retrogradare

Minaur Baia Mare ocupă locul 6 în Grupa A a play-out-ului de Liga 2. E la două puncte de locul 5, Metaloglobus, poziție care duce în barajul de menținere în Liga 2, dar bucureștenii nu au evoluat în prima etapă din play-out, fiind desemnați să stea.

În sezonul regular, în etapa a 4-a, care a avut loc la finalul lunii august 2022, Minaur Baia Mare a învins cu 1-0 Metaloglobus, în deplasare. Acum nu a mai reușit să ia toate punctele, terminând confruntarea la egalitate, 0-0.

În runda a 3-a, Minaur Baia Mare va sta, fiind programată abia în etapa a 4-a, cu FK Miercurea Ciuc, pe teren propriu.

Minaur Baia Mare n-a pierdut cu Vasile Miriuță antrenor principal

În ultimele trei meciuri, elevii lui Vasile Miriuță nu au pierdut în Liga 2. În ultima rundă a sezonului regular au făcut 1-1 cu Gloria Buzău, iar în play-out au debutat cu un succes, 2-1 cu Poli Timișoara, după care au făcut 0-0 cu Metaloglobus.

Coincidență sau nu, remiza cu buzoienii a fost prima partidă cu Vasile Miriuță pe banca tehnică, după rezilierea acordului cu Mihai Iosif, care a venit după eșecul cu Steaua, scor 0-3.

Foto: George Filip / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/program-tv/programul-celor-doua-etape-din-liga-2-din-preajma-pastelui-jocurile-din-play-off-sunt-intinse-pe-mai-multe-zile-in-play-out-runda-a-4-a-are-loc-vineri-nu-sambata-19265570

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficialii-cluburilor-steaua-si-dinamo-dezaproba-decizia-reprogramarii-meciului-lor-din-ghencea-ar-fi-trebuit-sa-se-gandeasca-inainte-exclusiv-19265617

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/marius-lacatus-la-59-de-ani-amintiri-de-la-debutul-fiarei-la-fcm-brasov-19265611

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iarna-s-a-mutat-la-mijlocul-primaverii-nametii-fac-probleme-la-iasi-brasov-si-miercurea-ciuc-municipii-cu-echipe-in-liga-2-19265589

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-ul-steaua-dinamo-a-fost-reprogramat-in-alta-zi-la-solicitarea-jandarmeriei-cand-are-loc-partida-din-ghencea-19265583

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Apr. 2023, 16:41 Liga 2
Pe aceeași temă