Vacanță în plin sezon

22 Apr. 2009, 13:15 Liga 2
Vacanță în plin sezon

Fără obiectiv, fără susținerea suporterilor și fără un viitor cert, echipa de fotbal Petrolul Ploiești a rămas și fără… adversari. În următoarele runde din Liga a II-a de fotbal, ploieștenii nu vor evolua pentru că echipele pe care ar fi trebuit să le întâlnească – Progresul București și Forex Brașov- au fost excluse din campionat. În aceste condiții, jucătorii Petrolului se vor axa doar pe antrenamente, lipsa partidelor oficiale fiind un bun prilej pentru Mihai Oancea de a încerca să mai refacă din moralul echipei, aflat la cote minimale după înfrângerile consecutive cu Delta Tulcea- pe teren propriu și cu Concordia Chiajna- în deplasare.

 

Ploieștenii ar dori să dispute partide de verificare în locul meciurilor oficiale pe care le aveau programate, dar adversari pentru astfel de meciuri test sunt greu de găsit, celelalte formații din Ligile a II-a și a III-a fiind angrenate în partide de campionat.

 

Ca urmare, cel mai probabil, Petrolul va juca împotriva unui adversar din Liga A Prahova. Una dintre principalele preocupări ale lui Mihai Oancea este aceea de a găsi soluția ideală pentru acoperirea postului de fundaș stânga, Ghiță fiind într-o formă foarte slabă, în vreme ce improvizația cu Mihai Tudor – folosit pe acest post – s-a dovedit a fi una nefericită la meciul cu Concordia Chiajna.
 

 

Sursa: Ziarul Prahova

22 Apr. 2009, 13:15 Liga 2
Pe aceeași temă