Utiștii, încurajați de suporteri la ultimul antrenament înaintea derby-ului cu Poli: „Bateți la Timișoara și rămâneți pentru totdeauna în sufletele noastre!”

Marius ANGHEL 20 May. 2017, 20:39 Liga 2

Ca și înaintea derby-ului cu Poli din tur, la finalul ultimului antrenamentului oficial condus de Luarențiu Roșu, suporterii UTA-ei și-au încurajat favoriții. I-au încărcat prins speach-urile a trei dintre membrii galeriei, Dani Proca, Colin Mesz și Claudiu Negru, dar și prin bannerul: „Mâine plecați la război! Faceți Aradul mândru de voi!”

„Orice derby cu Poli este foarte important pentru UTA și Arad, dar acesta, de exemplu, e și mai important ca cel din tur. Suntem sus, la promovare, avem nevoie mai mult ca oricând de cele trei puncte”, a subliniat Colin, cu concluzia: „Bateți la Timișoara și rămâneți pentru totdeauna în sufletele noastre!”

Suporteri și jucători au scandat și au sărit împreună, dându-și întâlnire, mâine seara, de la ora 19:00, pe arena „Dan Păltinișanu”.

CITEȘTE și: Manea, „boboc” într-un derby al Vestului, la două zile după aniversare: „Cel mai frumos cadou, o victorie cu Poli”

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian Petcuț

Marius ANGHEL 20 May. 2017, 20:39 Liga 2
Pe aceeași temă