UTA are sponsor principal. Câți bani încasează arădenii de la Pletl pentru „a duce împreună echipa în Liga 1”

UTA are sponsor principal.** Câți bani încasează arădenii de la Pletl pentru

După ce pe parcursul acestui start de noul sezon în Liga 2, clubul UTA Bătrâna Doamnă a încheiat o serie de contracte de parteneriat cu firme mai mult sau mai puțin cunoscute, dar care trimit bani în conturile echipei, joi, conducătorii arădeni au anunțat sponsorul principal care va fi așezat pe pieptul jucătorilor lui Roland Nagy.

UTA și compania Pletl au bătut palma pentru un parteneriat de cel puțin un an, cu posibilitate de prelungire. Manfred Pletl, proprietarul societății arădene, a achiziționat unul dintre cele trei pachete Platinum scoase la vânzare, ceea ce presupune că numele firmei va apărea pe pieptul jucătorilor ca sponsor principal. Potrivit Sport Arad, suma de bani ce intră în contul „Bătrânei Doamne” se ridică la 30 de mii de euro, dar Pletl o va ajuta și logistic pe echipa fanion a Aradului. Chiar în acest weekend, două autocare Pletl vor pleca spre Barcelona cu cinci grupe de copii ale UTA-ei: 2001, 2003, 2004, 2006 și 2007.

„Este un moment important pentru noi, ne-am dorit demult să fim alături de un brand consacrat al Aradului și iată că am reușit”, a punctat Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei. „Mă bucur să fim alături de echipa UTA, sper că împreună vom duce echipa în Liga 1. Cred că e și dorința arădenilor de mulți ani. Doleanța noastră este ca și primăria să ne pună la dispoziție un stadion nou”, a completat Manfred Pletl, proprietarul companiei, însoțit la conferința de presă de azi de fiul său, Benny.

Cine este Pletl?

În anul 1987, Manfred Pletl înființează firma „Reiseburo Pletl”, deschizând astfel drumul spre transportul internațional de persoane și colete pe ruta Germania – România și retur, iar în anul 1990 achiziționează primul autocar. În anul 2000, se inaugurează noul sediu al firmei PLETL, situat pe E68-DN7, la intrarea in Lipova dinspre Arad.

Ca o dovadă a progresului continuu, anul 2008 aduce inaugurea Autogării Internaționale Pletl din municipiul Arad, urmând ca în 2011 să fie deschisă AUTOHOF PLETL, întinsă pe o suprafață de 40.000 metri pătrați, fiind prima de acest de acest gen din țară și una dintre cele mai mari si moderne parcări din vestul țării.

În prezent, parcul auto Pletl cuprinde un număr de peste 40 de autocare și microbuze, fiind în continuă creștere și modernizare.

Firma Pletl este considerată una din cele mai mari firme de transport persoane pe ruta Germania-România.

CITEȘTE și: „Bătrâna Doamnă” nu s-a hazardat cu jucători din Bundesliga și La Liga, dar a și redirecționat fonduri pentru „satelit”: „Politica clubului e de bun simț”

Pe aceeași temă