Fără adversar pentru un amical, UTA a organizat un joc școală. Laszlo Balint: ”Stăm bine pentru faza de pregătire în care ne aflăm”

06 Jun. 2020, 21:18 Liga 2
Fără adversar pentru un amical, UTA a organizat un joc școală. Laszlo Balint: ”Stăm bine pentru faza de pregătire în care ne aflăm”

Jucătorii echipei UTA au încheiat prima săptămână de antrenamente colective de după ieșirea din cantonamentul special cu un joc școală, în familie. Exceptându-i pe accidentații Tomozei și Stancu, dar și portarul Opric, tușier alături de profesorul său, Gabriel Vasiliu, coordonați de la centru de „secundul” Cezar Zanfir, fotbaliștii „Bătrânei Doamne” au fost atent analizați de Laszlo Balint în cadrul a două reprize de câte 25 de minute, scrie Sport Arad.

Cei echipați în „roșu” au fost cei care s-au impus la limită, cu 2-1, în fața „verzilor”, după „dubla” semnată Alexandru Ioniță (foto principal, cu brațele deschise), respectiv Romario Moise (foto text), din penalty.

„Nu au fost două formule clare de joc, am schimbat deseori fotbaliștii între ei, cu scopul de a vedea la ce nivel ne aflăm și unde mai avem de lucrat în special din punct de vedere tactic. Stăm bine pentru faza de pregătire în care ne aflăm, mai avem o lună plină pentru a ajunge acolo unde ne dorim ca și exprimare în teren și principii tactice. Acum e important că am văzut jucători sută la sută implicați în acest prim antrenament cu joc după o pauză lungă. În general, au respectat tema pentru meciul de azi, probabil și săptămâna viitoare o vom încheia cu un joc între noi”, a declarat, pentru Sport Arad, Laszlo Balint.

Utiștii au liber până luni. Antrenorul a plecat la Brașov

Antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” a programat următorul antrenament pentru ziua de luni, dându-le posibilitatea jucătorilor și colegilor săi din stafful tehnic să ajungă la familiile.

„Nu suntem mulți care am părăsit Aradul, majoritatea jucătorilor au preferat să rămână în oraș în mediul lor sigur, fără să riște nimic. Dar și restul știm ceea ce avem de făcut, suntem sută la sută responsabili, pentru că știm că procesul de pregătire și ceea ce va urma în play-off depinde în mare măsură de starea noastră de sănătate. Sperăm să-i avem cât mai repede și pe Tomozei și Stancu împreună cu noi. Din fericire, Bogdan nu a suferit o recidivă, așa cum am crezut inițial, credem că e o simplă inflamație pe tendon”, a adăugat Balint, care își va petrece weekendul împreună cu soția și băiatul său după cele trei săptămâni petrecute în condiții speciale la Arad.

Probabil, în weekendul în care se reia Liga 1, utiștii vor juca din nou între ei, pentru ca peste două săptămâni să încerce să lege acel test la Szeged, cu condiția ca restricțiile de la graniță nu fie atât de severe și după 15 iunie.

Sursa: Sport Arad
Foto și video: UTA Arad

https://liga2.prosport.ro/seria-1/barajul-de-promovare-mentinere-in-liga-1-ramane-in-dubla-mansa-frf-a-aprobat-calendarul-finalului-de-sezon-2019-20-la-liga-1-liga-2-si-cupa-romaniei-si-protocolul-medical-19134856

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mai-merge-uta-la-tas-impotriva-frf-ultrasii-aradeni-au-informatii-ca-fostul-primar-falca-face-presiuni-asupra-conducerii-echipei-lider-in-liga-2-burleanu-si-faraonul-mil-19134792

https://liga2.prosport.ro/seria-1/uta-a-reactionat-dupa-mesajele-transmise-de-ultrasi-ce-spune-despre-presiunile-fostului-primar-falca-si-demersul-apelului-la-tas-impotriva-frf-19134813

06 Jun. 2020, 21:18 Liga 2
Pe aceeași temă