UTA a început deja să pregătească derby-ul cu ASU Poli. Suporterii care vin la jocul cu timișorenii sunt nevoiți să vadă și următoarele două dueluri ale arădenilor

Marius ANGHEL 03 Nov. 2016, 14:18 Liga 2
UTA a început deja să pregătească derby-ul cu ASU Poli.** Suporterii care vin la jocul cu timișorenii sunt nevoiți să vadă și următoarele două dueluri ale arădenilor

Conducerea clubului UTA a răspuns afirmativ propunerii suporterilor fideli ai echipei fanion a Aradului și a decis „împachetarea” biletelor pentru ultimele ultimele trei partide oficiale ale anului 2016 disputate pe arena „Motorul”. Astfel, pentru 30 de lei, fanii obțin acces la meciurile cu ASU Poli, ACS Berceni și Foresta Suceava (a doua etapă din retur).

„Fiecare persoană poate achiziționa, cu prezentarea cărții de identitate, două astfel de pachete. Vânzarea începe miercuri, 9 noiembrie, între orele 16-20 și continuă joi și vineri, între orele 10-20 la Old Lady”s Pub, de pe strada Poetului, numărul 5. În cazul în care nu se epuizează, bilete vor fi și la stadion, în ziua meciului. Abonamentele rămân valabile”, a anunțat, citat de Sport Arad, Codru Grădinariu.

Tot directorul general al UTA-ei a confirmat faptul că se va respecta ad literam ROAF-ul în cazul numărului de bilete acordate echipelor vizitatoare. „Se știe că avem datoria să le dăm acces suporterilor adverși pentru 5% din capacitatea stadionului, adică din 1950 de locuri. Așteptăm ca oficialii lui ASU Poli să ne contacteze pentru a rezolva accesul fanilor lor pe stadion”, a mai spus Grădinariu.

Calculul spune că „alb-violeților” li se cuvin 97,5 locuri. Mai departe rămâne la latitudinea arădenilor dacă vor rotunji la 100 numărul susținătorilor de pe Bega, sau vor calcula la virgulă.

Programul vânzării biletelor:

Miercuri, 9 noiembrie, orele 16:00 – 20:00.
Joi, 10 noiembrie, și vineri, 11 noiembrie, orele 10:00 – 20:00.

În cazul în care nu se epuizează, bilete vor fi și la stadion, în ziua meciului.

CITEȘTE și: Roșu iese din tipare: „Nu țin cont de posturile juniorilor, îi voi folosi mereu pe cei mai în formă”

Text: Sport Arad
Foto: UTA Media Design

Marius ANGHEL 03 Nov. 2016, 14:18 Liga 2
Pe aceeași temă