Unirea Ungheni, încă o victorie la scor în Slovacia. De această dată a trecut de o formație din Bratislava, cu toate golurile marcate după pauză

Marius ANGHEL 18 Jul. 2024, 17:55 Liga 2

Unirea Ungheni a câștigat la scor și al treilea amical dintre cele programate în cantonamentul din Slovacia.

Jucătorii lui Eusebiu Tudor au trecut, miercuri, 17 iulie, cu scorul de 4-0 de FK Inter Bratislava, un adversar, totuși, modest, nou-promovat în liga a treia din Slovacia.

În drumul spre casă, care se va întâmpla în data de 20 iulie, formația din județul Mureș se va opri în Ungaria pentru un alt test.

Unirea Ungheni a învins cu 4-0 echipa FK Inter Bratislava, într-un amical

În ultimul amical programat pe pământ slovac, nou-promovata în Liga 2 din România, Unirea Ungheni, a trecut cu scorul de 4-0 de nou-promovata în liga a treia din Slovacia, FK Inter Bratislava.

Au înscris, cu toții în partea secundă a întâlnirii, Cosmin Bîrnoi (46), Ovidiu Horșia (48), Victoraș Astafei (50) și Raul Haiduc (75), potrivit informațiilor puse la dispoziția Liga2.ro de către club.

  • Bîrnoi, Astafei și Haiduc înscriseseră și în primul amical, iar Horșia și din nou Haiduc au făcut-o în al doilea test desfășurat de echipă în acest stagiu din afara țării.

Eusebiu Tudor a început amicalul în formula: Paul GaneaAlin Chinteș, Daniel Pop, Yvan Ndiesse, Ioan Barstan, Cătălin Savin, Antonio Cruceru, Istvan Fulop, Rareș Trif, Dragoș Gheorghe, Szilard Magyari, iar în partea secundă a jocului au evoluat: Mark Lupu – Dorian Todoran, Paul Coza, Abel Popa, Andrei Vînau, Onni Tiihonen, Mario Ioniță, Cosmin Bîrnoi, Ovidiu Horșia, Victoraș Astafei, Raul Haiduc.

Față de jocul trecut nu au evoluat dintre jucătorii deplasați în cantonament Dragoș Balauru, la care s-a renunțat după scandalul provocat pe rețelele sociale, Iustin Neacșu, Adrian Horșia, Cătălin Ciobănică și Răzvan Barstan.

Două victorii la scor în cantonamentul din Slovacia

Anterior, în acest stagiu din Slovacia, trupa din Ungheni a mai disputat amicale cu Slovan Duslo Šaľa, echipă din liga a treia din Slovacia de care a trecut cu scorul de 3-0, și STK Samorin, din liga secundă din Slovacia, pe care a învins-o cu scorul de 4-0.

În drumul spre România, Unirea Ungheni se va opri în Ungaria pentru un meci test cu Gyirmot SE, în data de 20 iulie.

Până să plece în Slovacia, nou-promovata în Liga 2 a jucat două amicale în țară. În primul joc a întâlnit ASF Pogăceaua (Liga a 4-a Mureș), de care a trecut cu scorul de 13-1, iar apoi și-a măsurat forțele cu prim-divizionara FC Hermannstadt, contra căreia a cedat cu scorul de 1-3.

  • Altfel, miercuri, 17 iulie, Unirea Ungheni și-a aflat programul din sezonul regular 2024-2025 de Liga 2, pe care îl poți vedea AICI.

Foto credit: Sonotra Photography / Unirea Ungheni

Marius ANGHEL 18 Jul. 2024, 17:55 Liga 2
Pe aceeași temă