Unirea Ungheni a câștigat și mai clar al doilea amical din Slovacia, cu toate că a întâlnit un adversar mai bun

Marius ANGHEL 14 Jul. 2024, 12:29 Liga 2

Nou-promovata în Liga 2 Unirea Ungheni a disputat sâmbătă, 13 iulie, al doilea amical în cantonamentul pe care îl efectuează în această perioadă în Slovacia.

Adversar i-a fost STK Samorin, clasată pe locul 11 din 16 în ediția trecută a ligii secunde din Slovacia, de care a trecut cu scorul de 4-0.

Unirea Ungheni a câștigat și amicalul cu STK Samorin

Echipa antrenată de Eusebiu Tudor (foto principal) a tratat cele două reprize cu alți jucători și de fiecare dată a înscris câte două goluri. În prima au marcat Szilard Magyari și Ovidiu Horșia, în minutele 8 și 24, iar în partea a doua au băgat mingea în plasă Rareș Trif și Raul Haiduc, în minutele 56 și 88.

Haiduc înscrisese și în primul amical din Slovacia disputat de trupa din județul Mureș.

În prima parte a jocului au evoluat: Dragoș Balauru – Alin Chinteș, Paul Coza, Yvan Ndiesse, Iustin Neacșu, Antonio Cruceru, Mario Ioniță, Ovidiu Horșia, Cosmin Bîrnoi, Szilard Magyari, Victoraș Astafei, iar în a doua au intrat pe teren: Mark Lupu (Paul Ganea 60′) – Dorian Todoran (Adrian Horșia 75′), Abel Popa, Daniel Pop, Ioan Barstan, Andrei Vînau, Istvan Fulop, Dragoș Gheorghe, Rareș Trif (Cătălin Ciobănică 67′), Raul Haiduc, Răzvan Barstan.

  • Față de lotul deplasat în Slovacia, nu au jucat Onni Tiihonen, nici de această dată, și Cătălin Savin.

Două victorii la scor în cantonamentul din Slovacia

În acest stagiu, trupa din Ungheni va mai disputa un amical, contra FK Inter Bratislava, în loc de Nove Zamky, în data din 17 iulie, iar în drumul spre revenirea în România se va opri în Ungaria pentru un meci test cu Gyirmot SE, la data de 20 iulie.

Până să plece în Slovacia, Unirea Ungheni a jucat două amicale în țară. În primul joc a întâlnit ASF Pogăceaua (Liga a 4-a Mureș), de care a trecut cu scorul de 13-1, iar apoi și-a măsurat forțele cu prim-divizionara FC Hermannstadt, contra căreia a cedat cu scorul de 1-3. În primul amical din afara țării, echipa antrenată de Eusebiu Tudor a trecut cu scorul de 3-0 de Slovan Duslo Šaľa, echipă din liga a treia din Slovacia.

Foto credit: Sonotra Photography / Unirea Ungheni

Marius ANGHEL 14 Jul. 2024, 12:29 Liga 2
Pe aceeași temă