Banii publici, pe vine spre FC Brașov! Dan Alexa are doi noi jucători la antrenamente și vrea șapte-opt transferuri

Adi MARICA 07 Jul. 2022, 16:10 Liga 2
Banii publici, pe vine spre FC Brașov! Dan Alexa are doi noi jucători la antrenamente și vrea șapte-opt transferuri

După mai bine de două luni de incertitudini, actele au fost semnate, iar în contul FC Brașov vor intra banii din a doua tranșă alocată de Consiliul Local al municipiului Brașov.

În Ședința Ordinară a Consiliului Local Brașov, care a avut loc în data de 27 aprilie, consilierii au aprobat ”proiectul de hotărâre privind aprobarea finanțării activității Asociației Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaşte, până la încheierea sezonului competițional 2021/2022”.

Cu 25 de voturi pentru și o abținere proiectul a fost votat de consilierii locali, iar în conturile clubului urmează să intre circa 800.000 de euro.

Fotbaliștii și angajații clubului sunt neplătiți din luna februarie!

Marius Savu și Alexandru Vasilescu, ultimele noutăți de la antrenamentele FC Brașov

Altfel, la antrenamentele de ieri ale echipei, Dan Alexa a avut câțiva jucători noi. Este vorba de mijlocașul Marius Savu (18 ani). Fotbalistul brașovean este format de Colțea Brașov, iar în ultimii ani a jucat la nivel de seniori la SR Brașov (L3), Unirea Slobozia (L2), iar în sezonul trecut a evoluat la SC Oțelul, echipă cu care a reușit promovarea în Liga 2.

Un alt jucător testat de Alexa este Alexandru Vasilescu, un fundaș stânga de 25 de ani care în sezonul trecut a jucat la CSM Deva.

La al doilea antrenament al zilei s-au prezentat și Cătălin Stoica și Dan Spătaru, ambii de la Kids Tâmpa Brașov.

”Avem mai mulți jucători la antrenamente și suntem în discuții și cu alți fotbaliști. Sper să rezolvăm 7-8 tranferuri”, a spus Alexa.

Până acum, Alexandru Martinov și Rares Lazăr l-au convins pe antrenor că merită să facă parte din lot pentru noul sezon.

Maseurul Claudiu Călin s-a întors!

Maseurul Claudiu Călin, care nu se mai prezentase la antrenamente din cauza restantelor financiare, a revenit la echipă după ce a fost convins de șefii clubului că restantale vor fi achitate în cel mai scurt timp.

Astfel, la al doilea antrenament de miercuri, Călin a fost prezent și și-a reluat activitatea.

Foto: FC Brașov

Adi MARICA 07 Jul. 2022, 16:10 Liga 2
Pe aceeași temă