Unirea Dej și-a desemnat cel mai bun fotbalist din 2021! Golgheterul Mircea Manole, favoritul fanilor după cele nouă goluri reușite în acest sezon

Răzvan STÎNGĂ 05 Jan. 2022, 14:30 Liga 2
Unirea Dej și-a desemnat cel mai bun fotbalist din 2021! Golgheterul Mircea Manole, favoritul fanilor după cele nouă goluri reușite în acest sezon

Unirea Dej și-a desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2021, pe baza voturilor fanilor. Cele mai multe au fost primite de golgheterul echipei din acest sezon, atacantul Mircea Manole (23 de ani), autorul a nouă goluri, șase în campionat și trei în Cupa României.

Mircea Manole, fotbalistul anului 2021 al Unirii Dej 

Deși a venit în vară la Unirea Dej, de la Aerostar Bacău, și nu a făcut parte din lotul cu care echipa reușea să promoveze în Liga 2 la finalul sezonului trecut, suporterii au considerat că Manole și-a pus cel mai mult amprenta pe jocul favoriților.

Astfel, din voturile acordate de ei pe paginile de socializare ale Unirii Dej, cele mai multe l-au avut în atenție pe atacantul care a mai trecut, în timp, pe la fosta Viitorul Constanța, CS Afumați sau Rapid.

În urma voturilor voastre, exprimate până la sfârșitul anului trecut pe Instagram și pe Facebook, Mircea MANOLE este UNIRISTUL ANULUI 2021!

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani, venit în vară la Unirea Dej, a evoluat 1125 de minute în cele 16 etape din Liga 2.

Atacantul din județul Constanța are 9 reușite în tricoul alb-albastru: 6 în Liga 2 (CSA Steaua, Petrolul Ploiești, AFC Hermannstadt, U Cluj, Poli Timișoara, Unirea Constanța) și 3 în Cupa României. De asemenea, acesta a oferit 2 pase decisive colegilor săi.

De-a lungul carierei, Manole a mai evoluat pentru Aerostar Bacău, Academia Hagi, Viitorul Constanța, CS Afumați, FC Rapid și Luceafărul Oradea.

Conform Transfermarkt, UNIRISTUL ANULUI 2021 este cotat la 150.000 de euro.

Felicitări, Mircea!”, a anunțat Unirea Dej.

Andrei Pop se va întoarce în martie 

În altă ordine de idei, Unirea Dej a anunțat revenirea la antrenamente, individuale momentan, a lui Andrei Pop, accidentat grav în etapa a 3-a a Ligii a 2-a, cu Dunărea Călărași. A suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior, a fost operat, iar acum încearcă să revină la o formă cât mai bună.

Clubul a precizat că, la cum stau lucrurile în acest moment, atacantul de 24 de ani se va întoarce la antrenamentele de grup în preajma datei de 15 martie.

După 144 de zile… prima alergare pentru Andrei POP

Vă reamintim, pe 14 august 2021, Andrei s-a accidentat grav în jocul cu Dunărea Călărași și a primit o veste groaznică de la medici: ruptură de ligament încrucișat anterior. Ulterior, Popică a suferit o intervenție chirurgicală la piciorul drept și la scurt timp a început recuperarea.

La jumătatea lunii martie, atacantul în vârstă de 24 de ani va reveni la antrenamente! Ne vedem curând!”, a anunțat Unirea Dej.

Foto și video: Unirea Dej  

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-si-a-facut-planurile-pana-la-reluarea-ligii-a-2-a-nou-promovata-va-efectua-cantonamentul-pe-plan-local-si-va-disputa-sase-meciuri-amicale-19215248

https://liga2.prosport.ro/seria-1/veste-buna-pentru-unirea-dej-la-final-de-an-autoritatile-locale-vor-continua-sa-sprijine-echipa-primarul-costan-morar-voi-face-tot-ce-tine-de-mine-ma-voi-implica-la-fel-ca-pana-acum-19214890

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-prima-echipa-din-liga-2-care-oficializeaza-plecarea-unui-fotbalist-in-aceasta-pauza-nou-promovata-a-renuntat-la-jucator-dupa-o-intelegere-pe-cale-amiabila-19213806

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-unei-prim-parti-a-campionatului-foarte-buna-dragos-militaru-despre-secretul-succesului-unirii-dej-avem-o-aparare-in-primele-sapte-din-liga-2-unde-mai-e-de-lucrat-si-19213924

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Jan. 2022, 14:30 Liga 2
Pe aceeași temă