Andrei Pop a revenit în lotul echipei Unirea Dej după șase luni dificile! Fotbalistul a povestit prin ce a trecut: ”A fost cea mai grea perioadă din viața mea. Colegii m-au îmbrățișat”

Răzvan STÎNGĂ 23 Mar. 2022, 14:47 Liga 2
Andrei Pop a revenit în lotul echipei Unirea Dej după șase luni dificile! Fotbalistul a povestit prin ce a trecut: ”A fost cea mai grea perioadă din viața mea. Colegii m-au îmbrățișat”

Andrei Pop (24 de ani) a revenit la antrenamentele echipei Unirea Dej! Mai bine de șase luni a stat departe de pregătirile alături de colegi, însă acum, în această pauză competițională, Pop s-a întors și le-a reînceput. La 14 august s-a accidentat jucătorul dejenilor, într-o partidă cu Dunărea Călărași.

Andrei Pop, din nou la antrenamente Unirii Dej după o pauză de șase luni!

Meciul respectiv s-a disputat în startul Ligii 2, în etapa a 2-a a sezonului regular, iar Andrei Pop s-a ales cu ruptură de ligament încrucișat anterior. S-a și operat apoi, la o lună distanță, iar ulterior a început perioada de recuperare pentru el.

Pop apucase să mai joace într-un singur alt meci înaintea accidentării din partida cu Dunărea Călărași (scor 0-0). A mai fost utilizat 45 de minute în prima etapă, cu Unirea Slobozia (scor 0-2). Atacantul este legitimat la echipa din Dej din 2019 și a pus umărul, sezonul trecut, la promovarea dejenilor în Liga 2.

Andrei Pop: ”A fost greu, a fost cea mai grea perioadă din viața mea”

Acum, Pop a revenit și a oferit și o scurtă declarație, primele impresii după ce a reluat pregătirile alături de colegii săi după o lungă perioadă de pauză, dar și despre alte aspecte legate de Unirea Dej.

(N.r. – Cum e să te întorci după o perioadă atât de lungă?) ”Nici nu știu cum să spun, este un moment frumos pentru mine. Mă bucur că am revenit alături de colegi, că m-au primit cum se cuvine și chiar m-au îmbrățișat. A fost greu, a fost cea mai grea perioadă din viața mea, dar cu ajutorul lui Dumnezeu și cu ajutorul apropiaților am trecut-o cu bine.

(N.r. – Despre momentul accidentării) Nici nu știu cum să explic. Am vrut să fac o schimbare de direcție, nu m-a lovit nimeni, nu m-a împins nimeni și a trosnit ceva la genunchi. Acum, degeaba mă mai gândesc, ce a fost, a fost. A fost o întâmplare, un obstacol, trec peste.

Perioada de recuperare a fost foarte grea, mai ales la început când înveți din nou să te faci util. Am început încet-încet să fac și sport, până atunci am stat doar în pat. A fost o perioadă grea.

(N.r. – Despre obiectivul pentru finalul de sezon) Îmi propun să joc în ultimele etape rămase, când va fi nevoie de mine să îmi ajut echipa cât pot.

(N.r. – Despre parcursul Unirii Dej de până acum) Mă bucur foarte mult pentru echipă, pentru parcurs. Sper să facem toți jucătorii pasul mai sus pe viitor, momentan nu pot decât să îi felicit pentru ce au făcut. Au făcut o impresie extraordinară și asta am văzut și din comentariile de la televizor, și ale presei. Sper să fie tot așa!

(N.r. – Despre suporteri) Suporterii sunt mereu alături de noi, sunt minunați. A fost mereu o atmosferă extraordinară la meciurile de acasă, tot timpul au venit în număr mare, au încurajat. A fost ca la echipele mari”, a declarat Andrei Pop.

După 220 de zile, Andrei POP a revenit la antrenamentele echipei noastre!

Vă reamintim, pe 14 august 2021, Andrei s-a accidentat grav în jocul cu Dunărea Călărași și a primit o veste groaznică de la medici: ruptură de ligament încrucișat anterior. Ulterior, Popică a suferit o intervenție chirurgicală la piciorul drept și la scurt timp a început recuperarea.

Bine ai revenit, Andrei!”, a marcat și Unirea Dej, pe pagina de Facebook, revenirea lui Andrei Pop.

Andrei Pop poate redebuta pentru Unirea Dej în partida cu Viitorul Pandurii

Unirea Dej a terminat sezonul regular din Liga 2 pe locul 9, cu 28 de puncte, la egalitate cu locul 10, Metaloglobus. În play-out, Unirea Dej a jucat deja un prim meci în Grupa B, unde se află alături de FC Buzău, Ripensia, Viitorul Pandurii, FC Brașov, Unirea Constanța și Astra.

În runda 1 a grupei pentru evitarea retrogradării, Unirea Dej a mers pe terenul Unirii Constanța, de care a trecut la un gol diferență, scor 2-1. În etapa a 2-a formația lui Dragoș Militaru va sta, iar în cea de-a 3-a va evolua acasă, cu Viitorul Pandurii, la începutul lunii următoare, aprilie.

Foto și video: Unirea Dej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Mar. 2022, 14:47 Liga 2
Pe aceeași temă