Andrei Pop e cu gândul la fotbal și pe patul de spital. Atacantul Unirii Dej s-a operat după accidentarea teribilă și promite să revină mai puternic: ”Aștept cu sufletul la gură să mă întorc”

Andrei PASCU 14 Sep. 2021, 19:10 Liga 2
Andrei Pop e cu gândul la fotbal și pe patul de spital. Atacantul Unirii Dej s-a operat după accidentarea teribilă și promite să revină mai puternic: ”Aștept cu sufletul la gură să mă întorc”

Unirea Dej este nevoită să se descurce fără atacantul Andrei Pop (24 de ani) în următoarele luni. Fotbalistul s-a accidentat grav în meciul din etapa a 2-a a Ligii a 2-a, cu Dunărea Călărași (scor 0-0), când s-a ales cu ruptură de ligament încrucișat anterior, însă operația a suferit-o abia acum, la o lună distanță de la evenimentul nefericit.

Andrei Pop s-a operat și începe recuperarea 

Luni, 13 septembrie, Andrei Pop a suferit intervenția chirurgicală, iar în curând va începe recuperarea, care va fi una de durată.

Antrenorul Dragoș Militaru este nevoit să îl înlocuiască pentru câteva luni, pentru că astfel de accidentări necesită un timp îndelungat de recuperare și scot fotbaliștii pentru o bună perioadă din circuit.

”Pe 14 august, Andrei Pop s-a accidentat grav în jocul cu Dunărea Călărași și a primit o veste teribilă de la medici: ruptură de ligament încrucișat anterior.

Ieri, Popică a suferit o intervenție chirurgicală la piciorul drept și urmează ca în scurt timp să înceapă recuperarea.

Popică, însănătoșire grabnică! Suntem alături de tine!”, a anunțat clubul din Dej, pe pagina de Facebook, în ceea ce privește situația din acest moment a lui Andrei Pop.

Mesajul lui Andrei Pop, de pe patul de spital: ”Le țin pumnii coechipierilor în următoarele jocuri” 

Andrei Pop a apucat să joace într-un singur alt meci înaintea accidentării din partida cu Dunărea Călărași. A mai fost utilizat 45 de minute în prima etapă, cu Unirea Slobozia (sco 0-2). Atacantul este legitimat la echipa din Dej din 2019 și a pus umărul, sezonul trecut, la promovarea dejenilor în Liga 2.

”Mulțumesc domnului doctor Claudiu Chitea pentru ajutor și profesionalism, operația fiind una reușită. Mă așteaptă 6 luni dificile, dar cu ajutorul lui Dumnezeu o să mă întorc și mai puternic. Le țin pumnii coechipierilor în următoarele jocuri și aștept cu sufletul la gură să mă întorc pe teren lângă ei. Hai Unirea!”, a transmis fotbalistul, după intervenția chirurgicală.

Colegii nu l-au uitat pe Andrei Pop. Mircea Manole i-a dedicat golul cu Steaua 

Unirea Dej a bifat, după etapa a 6-a a Ligii a 2-a, în urma succesului cu Steaua, a doua victorie din acest campionat. Se mai impusese contra CS Comunal Șelimbăr, tot pe teren propriu, cu scorul de 3-0.

Mircea Manole nu l-a uitat pe colegul său, Andrei Pop, după ce a marcat golul victoriei cu Steaua:

”Mă bucur că am revenit de la 0-1, mă bucur că le-am provocat prima înfrângere. Mulțumesc galeriei noastre și vreau să dedic această victorie lui Florin Blaj și Andrei Pop, care sunt accidentați. Primele minute au fost mai grele, până la acea eliminare, după aceea jocul a fost în favoarea noastră. Am dominat tot meciul”. Colegii i-au dedicat și succesul cu CS Comunal Șelimbăr, când după fiecare dintre cele trei goluri înscrise de Alexandru Pop acesta a ridicat deasupra capului tricoul cu numărul 7, al lui Andrei Pop.

Nou-promovata din Dej a terminat runda a 6-a pe locul 11, cu 8 puncte, în afara celor două victorii mai având în clasament două egaluri și două eșecuri. În etapa a 7-a, va juca pe terenul Astrei, la Giurgiu, sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Unirea Dej

 

 

 

 

Andrei PASCU 14 Sep. 2021, 19:10 Liga 2
Pe aceeași temă