Unirea Dej și-a atins potențialul maxim în sezonul regular. Dragoș Militaru, discurs la superlativ după victoria cu Dacia Unirea: ”Noi și Slobozia suntem surprizele plăcute”. Fanii și-au arătat din nou atașamentul

Răzvan STÎNGĂ 13 Mar. 2022, 15:52 Liga 2

Unirea Dej, una dintre surprizele plăcute ale ediției 2021-2022 a Ligii a 2-a, a învins la limită Dacia Unirea, la Brăila, în etapa a 19-a a sezonului regular. S-a impus cu scorul de 1-0, golul fiind marcat în repriza a doua, de Ionuț Frăsineanu (min. 61), dar Dragoș Militaru consideră că rezultatul e mincinos.

Dragoș Militaru: ”Am avut ocazii, deși terenul a fost foarte rău și ne-a dezavantajat”

În ciuda tabelei, antrenorul a afirmat la finalul întâlnii de la Brăila că Unirea Dej putea să se impună la o diferență mai mare, dat fiind faptul că jucătorii săi au trecut în mai multe rânduri pe lângă gol. Gazonul stadionului din Brăila a fost scos în evidență și de el, așa cum a făcut majoritatea antrenorilor din Liga 2.

Dragoș Militaru a taxat modul în care a arătat suprafața de joc, dar a vorbit și despre finalul de sezon regular, considerând că echipa sa și Unirea Slobozia, care a prins play-off-ul, sunt surprizele plăcute.

Meciul de la Brăila a fost la discreția noastră. Am avut ocazii, deși terenul a fost foarte rău și ne-a dezavantajat. Important este că am câștigat și am atins un obiectiv intermediar de a termina în prima jumătate a clasamentului și totodată de a intra într-o grupă de play-out poate un pic mai accesibilă decât cealaltă, în perspectiva îndeplinirii obiectivului major și anume rămânerea în Liga 2.

Cred că locul 9 este o clasare foarte bună ținând cont de toate circumstanțele, dar trebuie să muncim în continuare, să ne îmbunătățim jocul și să obținem rezultate frumoase în play-out. Cred că, alături de Slobozia, suntem surprizele plăcute ale sezonului. Ceea ce am spus în vară, că putem fi una dintre surprizele campionatului, s-a adeverit.

Băieții merită felicitări pentru cum s-au comportat până acum și îmi doresc să aibă încredere în ei pentru că au arătat încă o dată că pot face lucruri foarte frumoase”, a spus Dragoș Militaru după victoria Unirii Dej cu Dacia Unirea Brăila.

  • Unirea Dej, cu Dacia Unirea Brăila: Railean – Roș, D. Pop, Burdeț, Rus, Cocian (Frăsineanu 56’), Cătinean, Chira (Manole 46’), V. Bogdan (Al. Militaru 56’), Blaj (Popescu 46’), Al. Pop (Gîț 87’).
    Rezerve neutilizate: Papp, Cl. Chindriș – Peter, Todoran.

Unirea Dej, așteptată de fani la revenirea de la Brăila

S-a format o energie frumoasă la Dej, între echipă și fani, iar un episod care merită atenția este cel întâlnit și la revenirea Unirii de la Brăila. Deși formația lui Dragoș Militaru s-a întors acasă târziu în noapte, după miezul nopții, a fost așteptată de câțiva suporteri, care le-au mulțumit jucătorilor pentru o primă parte de Liga 2 bună, dar și pentru faptul că, în foarte mare măsură, Unirea Dej se va salva de la retrogradare.

Am fost așteptați de galerie, azi-noapte, la ora 01:30 când am sosit la Dej. Vreau să le mulțumesc și lor, sunt minunați! Sper să avem stadionul ocupat la capacitate cât mai mare în ultimele meciuri din play-out pentru că băieții merită un stadion plin!”, a mai spus Militaru.

Unirea Dej, în Grupa B a play-out-ului

Unirea Dej a terminat sezonul regular pe locul 9, cu 28 de puncte, la egalitate cu locul 10, Metaloglobus. În play-out, Unirea Dej va juca în Grupa B, alături de FC Buzău, Ripensia, Viitorul Pandurii, FC Brașov, Unirea Constanța și Astra.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-a-castigat-usor-cu-dunarea-calarasi-dar-erik-lincar-ramane-antrenorul-exigent-nu-o-sa-inteleg-niciodata-ce-l-a-nemultumit-pe-principal-19223185

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-incepe-play-off-ul-de-pe-locul-3-dar-nu-si-ia-gandul-de-la-un-loc-direct-promovabil-ce-spun-daniel-paraschiv-si-calin-popescu-la-final-de-sezon-regular-al-ligii-2-19223181

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ucraineanul-mykhaylo-plokhotnyuk-eroul-meciului-politehnicii-iasi-cu-astra-zi-in-care-a-implinit-23-de-ani-a-fost-una-dintre-cele-mai-frumoase-aniversari-ale-mele-19223160

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-s-a-incurcat-de-vecinii-din-brasov-si-a-ratat-play-off-ul-valentin-suciu-ne-am-pierdut-cu-firea-nu-am-avut-minte-limpede-19223143

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Mar. 2022, 15:52 Liga 2
Pe aceeași temă