Unirea Dej face orice pentru salvarea de la retrogradare! Decizia luată înaintea jocului contra CFC Argeș

Andrei PASCU 23 Apr. 2024, 14:10 Liga 2
Unirea Dej face orice pentru salvarea de la retrogradare! Decizia luată înaintea jocului contra CFC Argeș

Unirea Dej are șanse mari să fie ultima echipă care va retrograda în Liga 3 la finalul acestui sezon de Liga 2, după Progresul Spartac, CSM Alexandria și CS Tunari. Cu toate acestea continuă să spere că se va salva, chiar dacă este la șase puncte de prima echipă clasată deasupra liniei roșii, CSC Dumbrăvița.

Sâmbătă, în etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 2, în Grupa A, dejenii vor primi vizita formației Campionii FC Argeș și au nevoie de victorie. Pentru ca suporterii să pună cât mai multă presiune pe adversari, conducerea gazdelor a luat decizia ca intrarea să fie liberă.

Unirea Dej face orice pentru salvarea de la retrogradare! Lasă intrarea liberă la partida cu CFC Argeș

Este capitală victoria pentru formația lui Dragoș Militaru, care a fost obținută și runda trecută. Cu 1-0 a câștigat Unirea Dej pe terenul echipei Metaloglobus, dar are nevoie de victorii și în următoarele patru meciuri rămase pentru a reuși miracolul, dar și ca dumbrăvițenii să se mai împiedice.

Mai sunt trei meciuri pentru fiecare echipă, pentru Unirea Dej și pentru CSC Dumbrăvița, de jucat în play-out, iar diferența e de șase puncte între ele. Așa se face că formația clujeană a hotărât să lase intrarea liberă pentru întâlnirea de sâmbătă, pentru ca tribunele să fie cât mai pline și elevii lui Dragoș Militaru să fie susținuți.

Fanii nu au mai fost la fel de apropiați de echipa lui Dragoș Militaru

În sezonul trecut, Unirea Dej, datorită și rezultatelor avute în sezonul regular și în play-off, a atras pe arena proprie mulți fani, dar din cauza celor întâmplate în această stagiune asistența a scăzut considerabil.

Acum, înainte de jocul cu CFC Argeș, clubul a hotărât să lase intrarea liberă.

INTRAREA LIBERĂ la partida vs. ACS Campionii FC Argeș (etapa 5, Play-out Liga 2)

La inițiativa Primăriei Municipiului Dej – principalul finanțator al echipei, în sezonul trecut s-a decis ca la jocurile importante, cu o miză deosebită, intrarea să fie liberă, astfel încât băieții să aibă parte de o susținere cât mai numeroasă.

Sâmbătă trecută, imediat după victoria vs. Metaloglobus București – care ne menține în cărți pentru salvarea de la retrogradare – conducerea clubului nostru a decis ca la partida vs. FC Argeș ACCESUL să fie GRATUIT, iar jucătorii să se bucure de energia cât mai multor spectatori, în încercarea de a ne atinge obiectivul.

Pe această cale, mulțumim tuturor dejenilor pentru gândurile bune și îi așteptăm într-un număr cât mai mare, sâmbătă, de la ora 11, pe Stadionul Municipal! ÎMPREUNĂ REUȘIM!”, a transmis Unirea Dej în mediul online.

Unirea Dej e la șase puncte de locul care asigură salvarea

În urma celor 20 de puncte acumulate până acum, Unirea Dej se află pe locul 6 în Grupa A a play-out-ului, peste CSM Alexandria, deja retrogradară în Liga 3, dar la șase puncte de locul 5, CSC Dumbrăvița.

Acum, după 1-0 contra Metaloglobus, dejenii pregătiți de Dragoș Militaru vor întâlni, în runda a 5-a a play-out-ului, Campionii FC Argeș, pe teren propriu. În etapa a 4-a, piteștenii au pierdut întâlnirea de acasă contra CSM Reșița, scor 0-1.

Până acum, Unirea Dej nu a pierdut în play-out, mai având un succes, 2-0 cu CSC Dumbrăvița, și o remiză, 1-1 cu CSM Reșița, pe lângă victoria contra Metaloglobus.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-campanie-electorala-pentru-actualul-primar-19313262

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-programul-etapelor-6-si-7-din-play-off-si-5-din-play-out-19313257

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-fac-cartile-pentru-cristian-balasa-la-chindia-19313252

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-continua-la-csm-resita-19313189

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-momente-foarte-bune-dupa-victoria-cu-fc-voluntari-a-trecut-si-de-cs-mioveni-19313231

Andrei PASCU 23 Apr. 2024, 14:10 Liga 2
Pe aceeași temă