Unirea Dej nu-și găsește cadența nici după revenirea lui Dragoș Militaru. Nu a obținut niciun punct nici cu Viitorul Pandurii: ”De trei etape nu acumulăm nimic. Am fost și naivi”

Mircea OGLINDOIU 26 Nov. 2023, 19:09 Liga 2

Readucerea lui Dragoș Militaru la echipă n-a adus revirimentul scontat la Unirea Dej. Echipa clujeană a suferit, duminică, la Drobeta Turnu Severin, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, al treilea eșec consecutiv cu noul și vechiul antrenor, care plecase în vară la Chindia. S-a reîntors înaintea meciului de la Hunedoara, unde Unirea a fost învinsă cu 4-0 de Corvinul. A urmat eșecul de acasă, cu CSM Reșița, scor 1-3, iar, astăzi, a încasat o nouă înfrângere, 1-2 cu Viitorul Pandurii, în etapa a 14-a a Ligii 2.

Dragoș Militaru, dezamăgit după ce Unirea Dej a pierdut cu Viitorul Pandurii

Gorjenii au deschis scorul în minutul 24, prin Emanuel Nikpalj, Daniel Pop a egalat cu un șut superb de la 25 de metri, dar Onni Tiihonen a adus victoria gazdelor, după doar două minute de la egalarea dejenilor.

La finalul partidei, Dragoș Militaru s-a arătat deranjat de faptul că echipa n-a știut să gestioneze jocul după egalare, dar nici să joace împotriva vântului!

”O partidă de la care îmi doream măcar un punct. Cred că puteam să-l obținem, dar am fost foarte naivi, cel puțin după ce am egalat. Am luat gol imediat, după o fază care nu anunța nimic, și n-am putut să mai revenim. E al doilea joc la rând în care egalăm și nu reușim să scoatem nimic. Nici nu am știut să jucăm împotriva vântului, cel puțin în prima repriză. Nu ne-am adaptat foarte bine la condiții. Per ansamblu, un meci modest, cel puțin pentru noi”, a caracterizat Militaru meciul desfășurat în orașul de la malul Dunării.

”Vom face o analiză după meciul cu Mioveni”

Antrenorul Unirii Dej așteaptă pauza de iarnă, pentru a putea întări lotul, și spune că va rămâne la Dej cel puțin până la finalul sezonului.

”Situația este grea, mult mai grea decât în vară, când au plecat foarte mulți jucători. Avem și foarte multe problemele de lot, din cauza accidentărilor sau suspendărilor. Azi am avut nouă jucători sub 19 ani în lot, am avut maximum două schimbări, care se puteau face. Așteptăm să treacă și ultima etapă și să vină pauza de iarnă, fiindcă trebuie să aducem jucători. Cred că avem nevoie de un suflu proasptăt. Trebuie să vină jucători care să ne ajute mai mult decât au făcut-o până acum. Urmează meciul cu Mioveni și trebuie să scoatem ceva din acest ultim meci, fiindcă de trei etape nu am acumulat nimic. Vom face o analiză după aceste patru jocuri și vedem ce avem de făcut, ca să scoatem echipa din această situație. Când am revenit, obiectivul a fost salvarea de la retrogradare. Eu am contract până vara viitoare și voi rămâne, indiferent de ceea ce se va întâmpla. Sper să luăm deciziile cele mai bune în pauza de iarnă”, a precizat Dragoș Militaru.

Unirea Dej, antepenultima în Liga 2, la cinci puncte de ultimul loc care asigură salvarea

Cu doar 10 puncte acumulate în 14 etape, Unirea Dej se află pe locul 18, antepenutimul în Liga 2, fiind la un punct sub CS Tunari și la cinci de Campionii FC Argeș, prima aflată pe pozițiile care asigură menținerea pentru viitorul sezon.

În ultima etapă din 2023, Unirea Dej joacă sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu CS Mioveni, ocupanta locului 5 în acest moment, formație care în această rundă a cedat acasă cu Metaloglobus, scor 0-2.

Ulterior, ultimele patru meciuri din sezonul regular al Ligii 2 au loc în 2024, începând cu ultimul weekend din luna februarie.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-castigat-meciul-de-la-severin-cu-unirea-dej-19294223

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-maxim-si-manolache-dupa-corvinul-selimbar-0-0-19294255

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-plecat-invinsa-de-pe-terenul-formatiei-fk-miercurea-ciuc-scor-0-1-in-etapa-a-14-a-din-liga-2-19294224

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-in-liga-2-viitorul-pandurii-unirea-dej-si-corvinul-csc-selimbar-19294106

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-14-liga-2-19293922

Mircea OGLINDOIU 26 Nov. 2023, 19:09 Liga 2
Pe aceeași temă