Ianis Zicu primește întăriri. Doi jucători de la Rapid vor ajunge la Unirea Constanța

Andrei PASCU 02 Aug. 2021, 11:48 Liga 2
Ianis Zicu primește întăriri. Doi jucători de la Rapid vor ajunge la Unirea Constanța

Unirea Constanța are un lot destul de subțire, aspect recunoscut de antrenorul Ianis Zicu, și este în continuare în căutare de jucători.

Doi dintre ei vor ajunge în zilele următoare la formația de la malul mării și sunt din Liga 1, de la Rapid. Se pare că echipele au ajuns la un acord pentru două împrumuturi.

Cristian Ignat și Enrichi Finica ajung la Unirea Constanța 

Fundașul central Cristian Ignat (18 ani) și fundașul de bandă stângă Enrichi Finica (19 ani) vor semna cu Unirea Constanța, potrivit spuselor lui Daniel Pancu, fostul antrenor al Rapidului, la Look Sport.

Cei doi nu au evoluat pentru Rapid în acest sezon, după ce giuleștenii au urcat în Liga 1. Doar Ignat a făcut parte din lot la o partidă, cu Farul, dar a rămas pe bancă, nefiind introdus pe teren vreun minut.

Cristian Ignat e născut în Republica Moldova, iar până acum a evoluat mai mult pentru echipa secundă a Rapidului. Referitor la Finica, el a ajuns în Giulești de la Torino U17.

  • 3 meciuri (270 minute) a jucat Cristian Ignat pentru Rapid în Liga 2 în sezonul trecut, în timp ce Enrichi Finica a fost utilizat în 15 meciuri (1012 minute), în 12 dintre ele începând ca titular.
Enrichi Finica, în meciul dintre Rapid și FK Csikszereda, contand pentru play-off-ul Ligii 2, desfășurat pe Terenul central al Centrului Național de Fotbal de la Mogoșoaia, la 1 mai 2021. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Unirea Constanța, probleme în defensivă în partida cu Concordia Chiajna 

Cei doi vor fi, așadar, variante pentru apărarea Unirii Constanța, care a avut probleme în partida cu Concordia Chiajna, din debutul în noul sezon de Liga 2, unde a pierdut cu 0-2. A încasat două goluri și nu a reușit să marcheze vreunul. Chiar la finalul meciului de la Chiajna, Zicu a declarat că echipa sa va mai face transferuri.

Vorbea de necesitatea aducerii a cel puțin cinci jucători: ”Sunt jucători tineri, care se află pentru prima oară la acest nivel. Lucrurile se pot regla pe parcurs, dar trebuie să ne mișcăm un pic pe piața transferurilor și să aducem cel puțin cinci jucători pentru a completa lotul. Sezonul este lung, apar probleme și trebuie să ne mișcăm și la acest capitol.”

Unirea Constanța trebuie să regleze repede problemele din joc, întrucât are următorul meci în Liga 2 peste doar câteva zile. Joi, va disputa prima partidă pe teren propriu, cu FC Hermannstadt.

Foto principal: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

 

Andrei PASCU 02 Aug. 2021, 11:48 Liga 2
Pe aceeași temă