Unirea Constanța merge la Galați cu gândul la primul rezultat pozitiv, dar Dacian Nastai e conștient că fotbaliștii săi trebuie să facă meciul perfect: ”E vorba de cum vom arăta. Trebuie să stăm foarte bine pe teren”

Răzvan STÎNGĂ 18 Aug. 2022, 14:12 Liga 2
Unirea Constanța merge la Galați cu gândul la primul rezultat pozitiv, dar Dacian Nastai e conștient că fotbaliștii săi trebuie să facă meciul perfect: ”E vorba de cum vom arăta. Trebuie să stăm foarte bine pe teren”

Unirea Constanța speră la primul rezultat pozitiv în acest sezon, după două etape în care a pierdut. Formația lui Dacian Nastai merge duminică, în runda a 3-a, pe terenul echipei SC Oțelul, una pe val după ce a câștigat partida cu Dinamo, scor 3-1. Se anunță încă o partidă complicată pentru formația constănțeană.

Unirea Constanța merge pe terenul echipei SC Oțelul în etapa a 3-a. Dacian Nastai lucrează intens la capitolul organizare

Unirea Constanța încă nu arată ca o echipă deocamdată, mai fiind multe lucruri de pus la punct, în principal pentru că este o formație tânără. Din declarațiile oferite de Dacian Nastai pentru Liga2.ro, Unirea Constanța va merge la Galați cu gândul că se poate organiza mai bine decât a făcut-o în primele două etape.

Antrenorul a confirmat faptul că sunt probleme și la așezarea din teren, astfel că are de lucru în această privință. Faza defensivă și duelurile individuale sunt alte detalii pe care Unirea Constanța are nevoie să le îmbunătățească.

Timpul este adversarul numărul unu al unui antrenor de fotbal. Toată lumea ar vrea ca echipa să arate mai bine de la o săptămână la alta. Lucrurile sunt însă în creștere, se văd. Trebuie să mergem la Galați cu gândul de a ne așeza foarte bine sub nivelul balonului, de a acoperi bine spațiile și a ne concentra pe ceea ce înseamnă fază defensivă, dar și ce înseamnă fază defensivă în relație unu contra unu.

Oțelul este o echipă bună, cu jucători buni, cu jucători cu experiență, sperăm să facem un joc bun, dar în principal e vorba de cum vom arăta noi. Trebuie să facem lucrurile să funcționeze mai bine ca în primele etape”, a spus Dacian Nastai pentru Liga2.ro.

Partida cu SC Oțelul, cel mai greu test pentru Unirea Constanța în începutul de campionat

După 0-1 cu Poli Timișoara și 0-3 cu Progresul Spartac, Unirea Constanța va juca în etapa a 3-a cu SC Oțelul, echipa lui Dorinel Munteanu, care a câștigat etapa trecută pe terenul lui Dinamo, scor 3-1, iar în prima rundă a făcut egal cu Poli Iași pe teren propriu, scor 0-0.

După jocul de la Galați, Unirea Constanța le va întâlni în următoarele două runde pe Viitorul Pandurii, acasă, și pe Unirea Dej, în deplasare.

Așa a arătat primul 11 al Unirii Constanța în partida cu Progresul Spartac: Unirea Constanța: Mih. Udrea (cpt.) – C. Tudose, R. Gab. Zamfir, Chirițoiu, Ciuciulete, Pandele, Șuteu, L. Mitrică, Cană, Horșia, Al. Enache.

Din postura de rezerve au început jocul următorii fotbaliști: M. Popescu – Ad. Niță, Rob. Tudor, Malama, Șerbănescu, Timiș, Lăcătuș, Cireșoiu, Coza.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Aug. 2022, 14:12 Liga 2
Pe aceeași temă