Un ultim amical și o ultimă victorie pentru CS Mioveni în această vară. Echipa din Liga 2 a făcut diferența în 10 minute în testul cu Unirea Bascov

Andrei PASCU 28 Jul. 2024, 17:02 Liga 2
Un ultim amical și o ultimă victorie pentru CS Mioveni în această vară. Echipa din Liga 2 a făcut diferența în 10 minute în testul cu Unirea Bascov

Fluier final în meciurile amicale și pentru CS Mioveni! Sâmbătă, 27 iulie, formația din Liga 2 a jucat ultimul test premergător startului întrecerii, contra unei echipe din Liga 3, Unirea Bascov, pe care a învins-o fără drept de apel.

A marcat de trei ori în 10 minute, iar astfel a obținut un succes clar echipa lui Alin Chița, 3-0, fiind pregătită să ia startul în prima etapă a noului campionat de Liga 2.

Un ultim amical și o ultimă victorie pentru CS Mioveni în această vară

CS Mioveni a marcat în finalul primei reprize și în startul părții secunde, pentru un succes la diferență mare. A deschis scorul prin Cristian Bustea, în minutul 40, care a avut o execuție din careu, iar în ultimul minut al primei reprize a punctat și Remus Guțea.

La cinci minute de la reluare s-a stabilit și scorul final, 3-0, când a marcat Theocharis Pozatzidis, cu o lovitură de cap din careu, după o fază fixă de la 18 metri, executată în transversală de Ionuț Șerban.

CS Mioveni a rulat tot lotul

Conform informațiilor oferite de CS Mioveni, pe teren au intrat toți jucătorii din lot pe parcursul părții secunde. Alin Chița se gândește la cel mai bun prim 11 pe care îl va trimite pe teren la meciul de debut din noul sezon al Ligii 2, care va avea loc în compania Unirii Ungheni.

  • Primul 11 al CS Mioveni: Croitoru – Dănilă, Garutti, And. Răuță, A. Șerban – Guțea, Panait, Neofytidis, I. Șerban, Bustea – Pozatzidis

Start cu Unirea Ungheni în noul sezon al Ligii 2

Anterior testului cu Unirea Bascov, CS Mioveni le-a mai întâlnit pe ACS Lupii Profa (scor 9-0), Viitorul Pandurii (scor 1-1), AFC Câmpulung Muscel (scor 1-0), CS Afumați (scor 0-1) și CS Tunari (scor 2-0).

FRF a stabilit programul meciurilor noului sezon de Liga 2, ediția 2024-2025, iar CS Mioveni va debuta în noua stagiune contra Unirii Ungheni (acasă), sâmbătă, 3 august, de la ora 11:00.

Foto: CS Mioveni

Andrei PASCU 28 Jul. 2024, 17:02 Liga 2
Pe aceeași temă