Victorie bifată de CS Mioveni în amicalul cu CS Tunari. Reveniri importante în lotul lui Alin Chița

Andrei PASCU 24 Jul. 2024, 15:48 Liga 2
Victorie bifată de CS Mioveni în amicalul cu CS Tunari. Reveniri importante în lotul lui Alin Chița

CS Mioveni a mai jucat un meci amical înainte de startul noului sezon de Liga 2, 2024/2025. A întâlnit, în al cincilea test al verii, o echipă care va evolua în Liga 3, după ce a retrogradat, CS Tunari, de care a dispus cu 2-0.

Câte un gol pe repriză au reușit elevii lui Alin Chița în duelul cu formația pregătită de Dan Alexa, una extrem de activă pe piața transferurilor în această vară.

CS Mioveni a învins CS Tunari într-un meci amical

Jocul de verificare a avut loc la Mioveni, pe terenul pe care CS Mioveni dispută meciurile oficiale. Scorul a fost deschis de Remus Guțea, care a marcat după o combinație cu grecul Georgios Neofytidis, acesta din urmă recent sosit la clubul din Liga 2, aflat în teste. Reușita a picat în minutul 10.

Acesta avea să fie scorul la pauză, 1-0 pentru CS Mioveni, iar rezultatul s-a menținut minute bune și după startul părții a doua. A făcut 2-0, în minutul 65, Cristian Bustea, care a punctat cu o execuție de la 20 de metri, după o eroare a portarului Tunariului.

Statistica meciului amical cu CS Tunari a fost următoarea: 14-3 șuturi, 5-2 șuturi pe poartă, 6-0 șuturi pe lângă, 3-1 șuturi blocate, 15-10 lovituri libere, 2-4 cornere, 0-3 offsideuri”, a transmis publicația Sportul Argeșean.

 

  • CS Mioveni: Val. Sima – Corbu, Core, R. Garutti, Andr. Șerban – I. Șerban, Al. Răuță, Neofytidis – Duțan, Pozatzidis, Guțea.
    Î
    n repriza a doua au mai intrat: Bădescu, Nadolu, Andr. Răuță, Peștișor, Dănilă, Andr. Panait, Căprescu, Zamora, Bustea, Vanolu, Coșereanu.

Reveniri importante la CS Mioveni

Și-au făcut apariția pe teren, așadar, pentru CS Mioveni și Andrei Panait și Valentin Coșereanu, reveniți în lotul echipei după accidentări serioase. Dată fiind experiența celor doi, ei vor juca mai mult ca sigur un rol important în sezonul Ligii 2 care stă să înceapă.

În acest moment, CS Mioveni are în lot doi jucători greci pe care îi testează. Pe lângă Georgios Neofytidis, despre care Liga2.ro a scris de zilele trecute, în probe este și Theocharis Pozatzidis (atacant, 25 de ani, ultima dată în țara natală, la FS Kozani).

De-a lungul perioadei de pregătire, Liga2.ro a remarcat faptul că la echipa din Mioveni au ajuns și Laurențiu Corbu (Concordia), Andrei Răuță (CSC Dumbrăvița), Cristian Bustea (CS Tunari), Ionuț Nadolu (Gloria Buzău) sau Alexandru Răuță (Ihud Bnei Shfaram – Israel).

CS Mioveni, amical cu Unirea Bascov

Până la startul noului sezon de Liga 2, CS Mioveni va mai întâlni și Unirea Bascov (27 iulie), deși inițial era programat un amical cu FC Voluntari, acest test fiind anulat, ținând cont că cele două echipe vor avea meciul oficial în sezonul regular în etapa a 3-a.

Anterior testului cu CS Tunari, le-a mai întâlnit pe ACS Lupii Profa (scor 9-0), Viitorul Pandurii (scor 1-1), AFC Câmpulung Muscel (scor 1-0) și CS Afumați (scor 0-1).

Foto: CS Mioveni și Sportul Argeșean

Andrei PASCU 24 Jul. 2024, 15:48 Liga 2
Pe aceeași temă