Un marocan, prima achiziție oficială în acest an a Dumbrăviței, dar și primul jucător străin din istoria clubului

Anda DELIU 19 Jan. 2023, 16:48 Liga 2
Un marocan, prima achiziție oficială în acest an a Dumbrăviței, dar și primul jucător străin din istoria clubului

De luni s-au reunit, iar joi au anunțat primul transfer din această iarnă. Salhi M’hammed Ouadie e prima mutare oficializată de CSC Dumbrăvița, și vor mai urma și alții.

Noul jucător al echipei timișene este marocan și a mai jucat în România, însă doar în Liga 4 sau Liga 3. Salhi are 25 de ani în prezent și a mai evoluat la ACS Carani, în Liga 4 Timiș, unde a fost sub comanda lui Cosmin Stan, actualul antrenor al Dumbrăviței, la falimentara ACS Poli, în Liga 3, și la Șoimii Lipova, tot în Liga 3, de la aceasta din urmă venind acum.

Liga2.ro a anunțat de săptămâna trecută trecerea sa de la Lipova la Dumbrăvița.

Salhi Ouadie, prima achiziție în 2023 a Dumbrăviței

Salhi Ouadie este mijlocaș central și a semnat doar până în vară.

Zilele viitoare, CSC Dumbrăvița va oficializa și contractele cu Adrian Zaluschi, Alexandru Piftor, Abdoulaye Niakate, dar clubul așteaptă să se înregistreze contractele și la FRF și se împiedică în comunicare de chichițe birocratice.

Zilele viitoare se va semna cu un atacant, care, aparent, nu va fi Cristian Gavra, deși Dumbrăvița a tatonat mult pista aceasta.

”E vremea să prezentăm oficial primul jucător care ni se alătură în această iarnă, Ouadie Salhi.
Născut la 10 aprilie 1997, mijlocașul central marocan se află de câțiva ani în fotbalul românesc, fiind legitimat până acum la ACS Carani, ACS Poli Timișoara și Șoimii Lipova.
Ouadie Salhi devine, oficial, primul jucător străin din istoria fotbalistică a Dumbrăviței! El este jucătorul nostru până la data de 30 iunie, cu posibilitate de prelungire. Pe această cale, dorim să mulțumim clubului din Lipova pentru înțelegere și pentru sprijinul acordat în realizarea acestui transfer.
Bun venit la Dumbrăvița și mult succes în alb-verde!”, sună anunțul clubului din Dumbrăvița despre singurul jucător străin pe care îl are acum în lot.

La capitolul despărțiri, CSC Dumbrăvița îi are pe: David Popa (Crișul Chișineu Criș), Daniel Grigoriu (împrumut la Șoimii Lipova), Denis Blickling (Corvinul Hunedoara), Adrian Bain (întors la Ripensia), Patrick Pașcalău (Ripensia) și Adrian Ungureanu.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lista-plecarilor-de-la-csc-dumbravita-publicata-de-liga2-ro-confirmata-total-ultimii-doi-jucatori-plecati-de-la-echipa-din-timis-19258140

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-s-a-reunit-cu-jucatori-de-la-timisorenele-poli-si-ripensia-dar-si-cu-alte-noutati-cosmin-stan-saptamana-aceasta-va-fi-atipica-pentru-fotbalul-din-romania-19258046

Anda DELIU 19 Jan. 2023, 16:48 Liga 2
Pe aceeași temă