Un fost colaborator al lui Marius Șumudică în Turcia, în stafful lui Claudiu Niculescu, la Poli Iași. Modificare de ultimă oră în programul moldovenilor

Narcis POHOAȚĂ 23 Jun. 2022, 17:07 Liga 2
Un fost colaborator al lui Marius Șumudică în Turcia, în stafful lui Claudiu Niculescu, la Poli Iași. Modificare de ultimă oră în programul moldovenilor

Antrenorul Claudiu Niculescu și-a completat stafful tehnic de la Politehnica Iași cu un fost colaborator al lui Marius Șumudică.

Radu Sărdescu (40 de ani), fost portar la Rapid, Farul Constanța, Progresul, CS Otopeni și Juventus București, este alegerea lui Niculescu pentru postul de antrenor de portari.

Radu Sărdescu, antrenor cu portarii la Poli Iași

După retragerea din activitatea de fotbalist, în 2014, Radu Sărdescu a activat ca antrenor de portari la mai multe formații și a colaborat în străinătate cu Marius Șumudică, la Kayserispor, în Turcia.

Sărdescu este al treilea colaborator al lui Claudiu Niculescu în Copou, după antrenorul secund Mugur Cornățeanu și preparatorul fizic Lucian Turcu.

Cornel Dobre a preferat să continue cu Eugen Beza la Șelimbăr

Inițial, Niculescu și l-a dorit în staff ca prim secund pe Cornel Dobre, colaboratorul său de la toate echipele la care a fost antrenor până acum, însă acesta din urmă nu a mai ajuns în Copou și a decis să colaboreze cu Eugen Beza, la CS Comunal Șelimbăr.

Este posibil ca Niculescu să-și aducă un al doilea secund la Poli Iași, în locul lui Dobre.

Primul cantonament al Politehnicii Iași, la Cheile Grădiștei

Nu doar stafful lui Claudiu Niculescu a suferit modificări față de planificările inițiale, ci și programul de pregătire.

Astfel, ieșenii vor efectua primul stagiu de pregătire la Cheile Grădiștei, și nu la Piatra Neamț, așa cum s-a stabilit în primă fază.

Delegația Politehnicii va pleca la stațiunea din județul Brașov luni, 27 iunie și va reveni acasă marți, 5 iulie. Elevii lui Claudiu Niculescu vor avea apoi liber două zile, iar pe 8 iulie vor pleca în al doilea cantonament, la Bansko, în Bulgaria. Ieșenii se vor pregăti în stațiunea bulgară aproape două săptămâni, perioadă în care vor disputa și patru sau cinci meciuri amicale.

Claudiu Niculescu, prima aniversare la Iași

Altfel, noul antrenor principal al Politehnicii a împlinit astăzi, 23 iunie 2022, vârsta de 46 de ani și și-a aniversat ziua de naștere în Copou.

Înainte de primul antrenament al zilei, oficialii ieșeni l-au atras pe Clau-gol în sala de forță, printr-o farsă și i-au oferit un tort alb-albastru, cu stema clubului din Copou.

”Vă mulțumesc mult, băieți! Mi-ați făcut o surpriză foarte frumoasă. Să avem cu toții mult succes în acest sezon la Politehnica Iași, să fim sănătoși în primul rând și sunt convins că la anul ne vom bucura cu toții. Iar acum la treabă!”, le-a transmis Claudiu Niculescu elevilor săi.

Video: Politehnica Iași
Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-rezistat-doar-o-repriza-poli-iasi-a-fost-invinsa-la-scor-de-fc-botosani-intr-un-meci-amical-sekou-camara-printre-marcatorii-impotriva-echipei-lui-niculescu-19235518

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-au-reunit-si-calaretii-rosii-cs-comunal-selimbar-a-sunat-adunare-cu-patru-jucatori-noi-in-lot-dar-si-cu-doi-dintre-cei-anuntati-la-plecari-eugen-beza-i-a-luat-secundul-19235473

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-insista-pentru-un-atacant-de-la-o-echipa-din-liga-1-cornel-sfaiter-avem-prima-optiune-ni-l-dorim-cu-totii-19235423

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-achizitie-din-liga-1-pentru-poli-iasi-fundasul-madalin-martac-a-semnat-cu-clubul-din-copou-19235363

Narcis POHOAȚĂ 23 Jun. 2022, 17:07 Liga 2
Pe aceeași temă