”U” Cluj, incursiune virtuală în trecut. Peluza ”Șepcile Roșii” celebrează într-un mod inedit 101 ani de la înființarea clubului

Andrei PASCU 14 Dec. 2020, 17:30 Liga 2

Universitatea Cluj a împlinit în acest an, în luna noiembrie, 101 ani de existență. Din cauza pandemiei, fanii nu au putut celebra momentul ca în anii precedenți, împreună, motiv pentru care s-au folosit de mediul online.

Concret, Peluza ”Șepcile Roșii” a organizat o expoziție virtuală, cu imagini ale precedentelor evenimente, din 2018 și 2019.

Fanii celebrează în mediul virtual 101 ani de ”U” Cluj 

Fanii au ocazia să vadă poze vechi cu ”U” Cluj, trofee, dar și medalii, cărți și echipamente de joc. Suporterii speră ca anul următor să organizeze ediția de 102 ani așa cum se cuvine.

”Expoziția virtuală U101 este compusă din imagini de la Expo U99 si U100”

Vă invităm la un tur cu imagini istorice, trofee, medalii, carti, echipamente de joc sau steaguri de peluza expuse pentru iubitorii sportului la 99 si la 100 de ani de la infiintarea mult iubitului nostru club sportiv, Universitatea Cluj.

Expozițiile au fost realizate de către Asociația Peluza Șepcile Roșii Cluj-Napoca, cu sprijinul suporterilor colecționari, a cluburilor sportive #CSU, #FCU, #UBT, a Asociației Șepcile Roșii 1919 și a sălii polivalente din Cluj-Napoca, #BTArena.

Pe această cale dorim să le mulțumim și sperăm să ne revedem sănătoși la următoarea ediție a EXPO U102.

NOTĂ: Fără aprobarea noastră, vă rugăm sa nu folosiți pozele în alt scop decât cel personal, pentru a evita orice neințelegere.

Vizionare plăcută, mulțumim!”, se arată în comunicatul emis Peluza ”Șepcile Roșii”.

”U” Cluj termină 2020 cu speranțe la promovare 

”U” Cluj e pe locul 6 în clasamentul Ligii 2, ultima poziție care la finalul sezonului regular duce în play-off-ul de promovare. Echipa are 23 de puncte acumulate în 14 meciuri disputate în 15 etape, fiind la un punct peste Metaloglobus și FK Csikszereda, și la șapte (U Craiova 1948 SA), trei (Viitorul Pandurii și Rapid), respectiv două (Dunărea Călărași și ASU Poli) de primele cinci clasate.

La începutul lui 2021, în ultimele șase etape rămase din sezonul regular, ”U” Cluj mai are de jucat cu: Viitorul Pandurii Târgu Jiu (deplasare), CSM Slatina (acasă), Fotbal Comuna Recea (deplasare), U Craiova 1948 SA (acasă) și Petrolul Ploieşti (acasă).

Foto: Șepcile roșii 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-neobisnuit-de-iritat-dupa-ce-u-cluj-a-castigat-cu-ripensia-si-a-urcat-pe-loc-de-play-off-antrenorul-a-rabufnit-de-mai-multe-ori-la-intrebarile-primite-si-asteapta-di-19162236

https://liga2.prosport.ro/seria-1/arta-in-visiniu-rapid-stimuleaza-talentul-fanilor-ei-printr-o-campanie-cu-concursuri-inedite-giulestiul-a-fost-mereu-o-oaza-de-cultura-si-creativitate-19162404

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-manu-nu-si-a-luat-gandul-de-la-play-off-in-ciuda-unui-final-de-an-nereusit-a-anuntat-ca-metaloglobus-va-face-mai-multe-transferuri-si-va-ataca-primele-sase-locuri-dupa-care-promovarea-19162384

 

 

Andrei PASCU 14 Dec. 2020, 17:30 Liga 2
Pe aceeași temă