Fanii Universității au început meciul cu Hermannstadt încă de noaptea trecută. Au cântat în fața hotelului unde s-au cazat adversarii! Jucătorii lui Miriuță n-au putut dormi

Marius ANGHEL 09 Jun. 2019, 14:34 Campionat
Fanii Universității au început meciul cu Hermannstadt încă de noaptea trecută.** Au cântat în fața hotelului unde s-au cazat adversarii! Jucătorii lui Miriuță n-au putut dormi

Este atmosferă de meci mare la Cluj Napoca, înainte de manșa tur a barajului pentru Liga 1. Suporterii Universității se implică activ și fac tot ce le stă în putință pentru a-și ajuta favoriții, în partida din această seară, programată la ora 18:00. Se așteaptă un nou record de asistență pe Cluj Arena, stadion care va avea 20.000 de oameni în tribune, după ultimele estimări.

Galeria Univeristății a pus și ea umărul la promovarea partidei și a împânzit orașul cu mesaje în care îndemnau fanii clujenilor să meargă la stadion. Suporterii înfocați ai clujenilor nu s-au oprit aici. Așa cum se obișnuiește în toată lumea când e vorba de meciuri cu caracter decisiv, fanii echipei clujene și-au pus în gând să nu-i lase pe jucătorii din Sibiu să se odihnească înaintea jocului.

Un grup de fani au stat în fața hotelului unde este cazată FC Hermannstadt și au cântat pentru a-i deranja pe jucătorii lui Vasile Miriuță.

Un astfel de episod s-a petrecut și în timpul Cupei Mondiale de anul trecut când fanii Iranului au scandat în fața hotelului unde era cazat Cristiano Ronaldo și naționala Portugaliei, în noaptea de dinaintea meciului din faza grupelor.

Și în sezonul recent încheiat de Champions League s-a întâmplat ceva asemănător, când fanii lui Ajax i-au stricat somnul lui Sergio Ramos și celor de la Real Madrid, înainte de jocul din optimi.

Fanii Universității se vor întâlni în jurul orei 14:00, în centrul orașului, de unde vor mărșălui spre stadion, înaintea meciului care le poate aduce suporterilor promovarea la care visează de 4 ani.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Marius ANGHEL 09 Jun. 2019, 14:34 Campionat
Pe aceeași temă