”U” Cluj îl descrie pe noul președinte Constantin Răduță și anunță, printre obiective, ”eliminarea carențelor și implementarea unui sistem managerial eficient care să conducă”

Marius ANGHEL 15 Apr. 2021, 18:21 Liga 2
”U” Cluj îl descrie pe noul președinte Constantin Răduță și anunță, printre obiective, ”eliminarea carențelor și implementarea unui sistem managerial eficient care să conducă”

Universitatea Cluj anunță, printr-un comunicat de presă, la nu mai puțin de șase zile distanță de la ședința Consiliului Director al clubului, alegerea lui Constantin Răduță (foto) în funcția de președinte și îl prezintă pe noul șef, despre care precizează și că ”nu este implicat politic”.

Răduță mai fusese prezentat ca președinte al clubului, printr-un comunicat sec, de două fraze, postat pe Facebook, a doua zi după ce toată presa a anunțat numirea sa. De această dată însă, ”U” Cluj are un mesaj stufos despre conducător, unul care a atras nenumărate comentarii din partea suporterilor echipei, bune de citit pentru a vedea starea de spirit existentă în această perioadă în jurul clubului.

Consiliul Director al ”U” Cluj își dorește să se ”implice mult mai serios în activitatea și managementul echipei”

Unul dintre principalele obiective ale noului președinte reiese din următoarea frază:

”Prin alegerea domnului Constantin Raduță ca președinte, se dorește implicarea mult mai serioasă a Consiliului Director în activitatea și managementul echipei, dorind să procedăm la o analiză foarte serioasă la toate nivelurile de activitate, prin eliminarea carențelor și implementarea unui sistem managerial eficient care să conducă, în primul rând, la formarea unei echipe competitive, valoroase, ce să aibă forță de a promova și apoi a evolua la nivel superior.”

Nu este uitată nici ”activitatea Centrului de copii și juniori”.

Surprinde însă modul în care este scris comunicatul, unul cum ”U” Cluj nu a promovat până acum. Încheierea este de toată frumusețea, de slăvire a generoșilor parteneri: ”Trebuie să fim răspunzători față de dorința fiecărui clujean, cât și pentru condițiile optime asigurate și puse cu generozitate la dispoziția echipei, prin efortul Consiliului Local Cluj, Universităților din Cluj și Sponsorilor, printr-un control eficient și transparent al banului public.”

Iată comunicatul clubului Universitatea Cluj:

”Consiliul Director al F.C. Universitatea Cluj s-a reunit în data de 09.04.2021, în vederea examinării evoluției echipei noastre, cât și a situației create prin terminarea mandatului de președinte al domnului Radu Constantea.
În urma analizării acestor aspecte, s-a ajuns la concluzia unanimă de împlicare, în mod direct, a Consiliului Director, prin alegerea domnului Constantin Răduță în funcția de Președinte al Consiliului Director.
Desemnarea domnului Constantin Raduță este recomandată de trecutul său sub culorile Universității Cluj, cât și prin experiența sa vastă în domeniul managerial sportiv.
În urma realizării visului său, acesta a devenit jucător de bază al echipei Universitatea Cluj și a contribuit, împreună cu o pleiadă de fotbaliști reprezentativi valoroși, la promovarea în Campionatul Divizia A și obținerea, în continuare, de rezultate deosebite.
În paralel cu activitatea sportivă, a urmat și absolvit cursurile Universității Clujene.
Ulterior, a fost numit în funcția de antrenor în Divizia A, cât și cea de conducător al F.C. Universitatea Cluj.
Pe plan profesional a dobândit o vastă experiență managerială sportivă, cu rezultate deosebite în activitate.
Precizăm că nu este implicat politic!!!
Prin neîndeplinirea, în mod repetat, a obiectivului promovării în Liga 1, constatăm cu dezamăgire că rezultatele și jocul echipei noastre nu au corespuns exigențelor numeroșilor suporteri adevărați ai echipei universitare clujene, constatându-se, în continuare, deficiențe care nu au dus la îndeplinirea obiectivului (promovarea în Liga 1).
Prin alegerea domnului Constantin Raduță ca președinte, se dorește implicarea mult mai serioasă a Consiliului Director în activitatea și managementul echipei, dorind să procedăm la o analiză foarte serioasă la toate nivelurile de activitate, prin eliminarea carențelor și implementarea unui sistem managerial eficient care să conducă, în primul rând, la formarea unei echipe competitive, valoroase, ce să aibă forță de a promova și apoi a evolua la nivel superior.
În paralel, va trebui să punem în continuare un accent pe activitatea Centrului de copii și juniori, printr-o vastă selecție a tinerelor talente din Cluj sau din Transilvania și prin desemnarea ca antrenori din rândul foștilor jucători merituoși care au îmbrăcat tricoul lui ”U”.
Trebuie să analizăm și să corectăm împrejurarea care a dus la risipirea multora dintre jucătorii talentați formați în curtea noastră, care au fost în mod grav ignorați, iar acum evoluează, cu succes, la alte echipe.
Nu putem să fim, în continuare, nepăsători și să asistăm pasivi la rezultatele negative ale echipei.
Trebuie să fim răspunzători față de dorința fiecărui clujean, cât și pentru condițiile optime asigurate și puse cu generozitate la dispoziția echipei, prin efortul Consiliului Local Cluj, Universităților din Cluj și Sponsorilor, printr-un control eficient și transparent al banului public.
Prin alegerea și susținerea domnului președinte Constantin Răduță, considerăm că toate aceste deziderate se vor îndeplini, spre satisfacția adevăraților și numeroșilor suporteri ai Universității Cluj.
HAIDE ”U” !!!”

COMUNICAT DE PRESĂ

Consiliul Director al F.C. Universitatea Cluj s-a reunit în data de 09.04.2021, în vederea…

Publicată de FC Universitatea Cluj pe Joi, 15 aprilie 2021

  • Între timp, după mai bine de 16 ore distanță de la meciul cu Pandurii, încheiat la scorul de 1-1, pe teren propriu, ”U” Cluj a publicat pe site-ul oficial o știre despre joc.

Foto: Dan Bodea / Transilvania Reporter

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-s-a-impiedicat-pe-cluj-arena-de-deja-retrogradata-pandurii-concluziile-antrenorului-costel-enache-si-detaliile-care-arata-cat-de-mare-este-si-cat-de-mult-se-respecta-clubul-a-19179553

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-daniel-stanciu-prima-declaratie-dupa-investirea-noii-conduceri-la-u-cluj-ce-impresie-i-au-lasat-raduta-si-blag-19179224

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-blag-prima-reactie-dupa-instalarea-sa-in-conducerea-executiva-a-clubului-u-cluj-mesajul-si-imaginile-prin-care-vrea-sa-i-cucereasca-pe-suporteri-19179001

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noul-presedinte-al-u-cluj-si-a-ales-primul-colaborator-un-jurnalist-fan-declarat-al-echipei-i-am-propus-domnului-ovidiu-blag-sa-preia-conducerea-executiva-a-clubului-si-a-19178930

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/a-inceput-inscrierea-la-licitatia-pentru-atribuirea-drepturilor-tv-din-liga-2-vanzarea-se-va-face-tot-pentru-trei-sezoane-benii-pe-care-i-au-primit-pana-acum-cluburile-19179587

 

Marius ANGHEL 15 Apr. 2021, 18:21 Liga 2
Pe aceeași temă