”U” Cluj i-a prelungit contractul lui Florinel Mitrea! Accidentat grav în partida cu Concordia Chiajna, fundașul e susținut de club: ”E un exemplu de seriozitate și sacrificiu”

Andrei PASCU 07 Mar. 2022, 17:48 Liga 2
”U” Cluj i-a prelungit contractul lui Florinel Mitrea! Accidentat grav în partida cu Concordia Chiajna, fundașul e susținut de club: ”E un exemplu de seriozitate și sacrificiu”

Florinel Mitrea (28 de ani), accidentat grav în partida Universității Cluj cu Concordia Chiajna de runda trecută, când s-a ales cu ruptură de ligamente, a primit prelungirea contractuală din partea ardelenilor. Conducerea și stafful tehnic au decis, pentru susținerea fundașului, ca acesta să primească o nouă înțelegere.

Florinel Mitrea, prelungire contractuală cu ”U” Cluj!

Potrivit informațiilor oferite de Universitatea Cluj luni seară, pe site-ul oficial, Florinel Mitrea mai avea contract până la finalul sezonului în curs. S-a decis, însă, ca acestuia să-i fie propus un alt acord, pe încă un sezon, până în vara lui 2023.

Ce-i drept, fundașul a avut și evoluții bune la Universitatea Cluj în acest sezon. A prins 17 meciuri (1360) în Liga 2, fiind titular în 15 rânduri. A sosit în vara trecută în Ardeal, de la Chindia Târgoviște.

Florinel Mitrea a părăsit terenul în minutul 26 al duelului cu Concordia Chiajna, în urma unei accidentări la genunchi.

Din păcate, investigațiile medicale efectuate ulterior au arătat că fundașul stânga a suferit o ruptură de ligamente ce îl va ține departe de teren pentru o perioadă lungă de timp.

Jucătorul va fi supus unei intervenții chirurgicale săptămâna viitoare, după care va intra într-un proces de recuperare ce se va întinde pe o perioadă cuprinsă între patru și șase luni.

Florinel Mitrea este un exemplu de seriozitate și de sacrificiu, calități pe care ne dorim să le vedem la fiecare jucător care îmbracă tricoul lui U.

În semn de recunoștință pentru faptul că a pus interesele echipei mai presus de ale sale, FC Universitatea Cluj i-a prelungit jucătorului înțelegerea care urma să expire în vară, astfel că Florinel Mitrea va continua alături de U și în următorul sezon.

Așteptăm cu nerăbdare să îl revedem pe teren și sperăm ca revenirea lui pe gazon să fie într-un meci de Liga 1!”, se arată în comunicatul emis de ”U” Cluj.

Florinel Mitrea le-a cerut colegilor promovarea, un tricou și o medalie

Anunțul cu privire la accidentarea lui Florinel Mitrea a fost făcut de preparatorul fizic al echipei, Cristian Panduru, în aceeași zi în care ardelenii au emis comunicatul, în conferința de presă premergătoare disputei cu FC Hermannstadt.

Mitrea le-a cerut colegilor săi un tricou și o medalie de promovare la finalul campionatului.

Cu Mitrea e o problemă, a făcut RMN-ul și are ruptură de ligamente. Ne doare, pentru că e un copil extraordinar, care pune mult suflet. Pentru el, s-a cam terminat acest campionat. La o discuție cu el, mi-a spus că își dorește ca jucătorii să îi aducă ceva ce el nu mai poate să aducă, tricoul de campion și acea medalie. Eu cred că o să-i aducă.

Este posibil să mai vină cineva, sunt discuții. Nu știu dacă acel jucător de care ați auzit dumneavoastră (n.r. – un fundaș ce la Academica Clinceni) și-a rezolvat problemele. Bănuiesc că de acolo nu se poate pleca oricum. Se discută, trebuie să mai aducem un fundaș stânga, pentru că avem nevoie. Sper să reușim asta”, a spus Cristian Panduru.

Universitatea Cluj mai caută un fundaș stânga

Acum, Universitatea Cluj este nevoită să aducă încă un fundaș stânga, lucru recunoscut și de Panduru. Are în plan să transfere un jucător tot de la Academica Clinceni, de unde a venit și singura variantă valabilă a lui Erik Lincar în acest moment, Paul Pîrvulescu.

Foto: Universitatea Cluj și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-face-orice-pentru-accederea-in-play-off-decizia-luata-de-conducere-inaintea-finalei-cu-concordia-chiajna-menita-sa-atraga-suporterii-la-stadion-19222279

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-steaua-este-a-patra-echipa-calificata-matematic-in-play-off-ul-ligii-2-cu-o-etapa-inainte-de-final-trupa-lui-daniel-oprita-nu-are-insa-dreptul-de-a-promova-in-liga-1-19222247

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-bogdan-la-primul-gol-pentru-unirea-dej-cat-si-in-liga-2-nu-ma-asteptam-sa-prind-un-sut-atat-de-bun-portarul-dorian-railean-n-a-primit-gol-in-aproape-jumatate-din-meciurile-c-19222268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-a-marcat-dar-are-inima-franta-ucraineanul-plokhotnyuk-nu-s-a-putut-bucura-pe-deplin-de-primul-sau-gol-la-poli-iasi-plang-cand-vad-imaginile-din-ucraina-la-televizor-este-o-cata-19222251

 

 

Andrei PASCU 07 Mar. 2022, 17:48 Liga 2
Pe aceeași temă