Cristian Panduru a prefațat partida Universității Cluj cu FC Hermannstadt și a anunțat accidentarea unui fotbalist important: ”Are ruptură de ligamente”. Pe cine vor să transfere ”studenții” și analiza partidei din 8 martie

Andrei PASCU 07 Mar. 2022, 16:19 Liga 2
Cristian Panduru a prefațat partida Universității Cluj cu FC Hermannstadt și a anunțat accidentarea unui fotbalist important: ”Are ruptură de ligamente”. Pe cine vor să transfere ”studenții” și analiza partidei din 8 martie

Partida dintre FC Hermannstadt și ”U” Cluj închide etapa cu numărul 18 a Ligii a 2-a. Confruntarea programată marți, de la ora 19:00, este una importantă pentru ambele echipe, care se vor bate în play-off pentru unul din locurile care duc direct în Liga 1. Clujenii au prefațat confruntarea cu FC Hermannstadt.

Cristian Panduru: ”Ne interesează de noi! Respectăm Hermannstadt, dar nu ne interesează de ea!”

Preparatorul fizic Cristian Panduru a participat la conferința de presă, așa cum s-a mai întâmplat în acest campionat, în locul antrenorului principal Erik Lincar, care a absentat din motive necunoscute și nefăcute publice de club. Referitor la discursul lui Panduru, el a lăudat FC Hermannstadt, dar este convins că Universitatea Cluj se poate întoarce cu toate punctele de la Mediaș, acolo unde va avea loc partida.

Întotdeauna am fost deschiși, am încercat să câștigăm fiecare meci și sper să continuăm la fel. Ne așteaptă un meci foarte important, avem ceva pe suflet pentru că la meciul cu Astra (n.r.- de anul trecut, de pe teren propriu, pierdut) am călcat strâmb și vrem să dovedim că, tot ce face U Cluj, ce fac oamenii din Cluj, ce face conducerea, joacă numai și numai pe teren.

Ne interesează de noi! Respectăm Hermannstadt, dar nu ne interesează de ea! Ne interesează de noi! Mergem acolo să ajungem pe locul 2, să strângem cât mai multe puncte. Pentru noi acest an e foarte important și sper să câștigăm toate meciurile. Jucătorii trebuie să fie motivați, să dovedească faptul că sunt cei mai buni.

(N.r. – Despre faptul că partida se joacă la Mediaș) Am jucat și anul trecut un amical la Mediaș, sper că este un teren bun acolo. Cred că ne va aduce și acum noroc și sper să ne întoarcem de acolo cu trei puncte. Este și o zi specială, o zi specială pentru mamele noastre și aș vrea să le dedicăm lor victoria, pentru că ele ne-au dat naștere și cred că Dumnezeu o să fie alături de noi.

O să fie un derby frumos de Liga 2, ne dorim foarte mult să promovăm și cred că o să reușim.

(N.r. – Despre atmosfera din vestiar) Întotdeauna atmosfera a fost bună. Dacă aveți posibilitatea să petreceți o săptămână alături de jucători în vestiar, o să vedeți că în vestiar e o atmosferă foarte bună. Jucătorii care au venit s-au integrat bine. Sunt jucători cu caracter deosebit, cu calitate mare și sunt o familie bună.

Sunt jucători care au adus un spirit pentru tot ce e în vestiar, mai ales că au venit din Liga 1”, a declarat preparatorul Universității Cluj la conferința de presă, înaintea jocului de la Mediaș.

Florinel Mitrea, out pentru acest sezon! Are ruptură de ligamente

Panduru a făcut publică și o veste proastă. Accidentat în partida cu Concordia Chiajna, în minutul 30, Florinel Mitrea nu va mai putea juca pentru ardeleni în acest sezon. A făcut un RMN, iar verdictul medicilor a fost unul dur, ruptură de ligamente.

Acum, ”U” Cluj va încerca să mai aducă un jucător pe postul lui, după cum a recunoscut Cristian Panduru:

Cu Mitrea e o problemă, a făcut RMN-ul și are ruptură de ligamente. Ne doare, pentru că e un copil extraordinar, care pune mult suflet. Pentru el, s-a cam terminat acest campionat. La o discuție cu el, mi-a spus că își dorește ca jucătorii să îi aducă ceva ce el nu mai poate să aducă, tricoul de campion și acea medalie. Eu cred că o să-i aducă.

Este posibil să mai vină cineva, sunt discuții. Nu știu dacă acel jucător de care ați auzit dumneavoastră (n.r. – un fundaș ce la Academica Clinceni) și-a rezolvat problemele. Bănuiesc că de acolo nu se poate pleca oricum. Se discută, trebuie să mai aducem un fundaș stânga, pentru că avem nevoie. Sper să reușim asta”.

Dragoș Tescan: ”E mai important rezultatul de mâine decât rezultatul meu personal”

Dragoș Tescan a participat la conferința de presă alături de Panduru. Tânărul atacant al Universității Cluj speră să mențină ritmul bun din 2022, din meciurile amicale și partida oficială cu Concordia Chiajna, și să pună umărul la obținerea celor trei puncte.

E un meci care pe mine personal mă motivează. Genul acesta de meciuri ne place, de aceea ne-am apucat de fotbal. Știm că ei au adus jucători cu calitate, au jucători cu experiență la nivelul Ligii 1, dar nu cred că sunt o echipă de speriat și cred că la nivel de unitate de grup suntem mult peste ei.

Sper să o țin cât mai bine așa, mă bucur că am reușit să marchez de câteva ori și sper să o fac și mâine. Cred că e mai important rezultatul de mâine decât rezultatul meu personal. Nu cred că e atât de important ca eu să marchez, cât să câștige echipa.

(N.r. – Dacă poate fi devansată Petrolul) Cât mai sunt puncte puse în joc… echipa noastră a arătat în meciul cu Chiajna adevărata ei valoare, o nouă față comparativ cu prima parte a campionatului și cred că putem prinde din urmă Petrolul”, a spus jucătorul Universității Cluj.

”U” Cluj și FC Hermannstadt, despărțite de două puncte

”U” Cluj e pe locul 3 în Liga 2, cu 36 de puncte, la două lungimi de FC Hermannstadt, care ocupă locul 2. Dacă în prima rundă din 2022 ”studenții” au trecut cu 4-0 de Concordia Chiajna, sibienii au trecut cu 6-0 de Dunărea Călărași.

Foto: Universitatea Cluj și Flaviu Buboi/ Mediafax Foto
Video: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ultimei-etape-a-sezonului-regular-de-liga-2-si-meciurile-televizate-opt-partide-sunt-puse-sa-se-dispute-in-acelasi-timp-19222276

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-face-orice-pentru-accederea-in-play-off-decizia-luata-de-conducere-inaintea-finalei-cu-concordia-chiajna-menita-sa-atraga-suporterii-la-stadion-19222279

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-bogdan-la-primul-gol-pentru-unirea-dej-cat-si-in-liga-2-nu-ma-asteptam-sa-prind-un-sut-atat-de-bun-portarul-dorian-railean-n-a-primit-gol-in-aproape-jumatate-din-meciurile-c-19222268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-steaua-este-a-patra-echipa-calificata-matematic-in-play-off-ul-ligii-2-cu-o-etapa-inainte-de-final-trupa-lui-daniel-oprita-nu-are-insa-dreptul-de-a-promova-in-liga-1-19222247

 

 

Andrei PASCU 07 Mar. 2022, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă