”U” Cluj, în fața ultimului meci acasă din 2021. Erik Lincar, amuzant dar sincer înaintea disputei cu Astra: ”Nu pot spune că valoric nu suntem mai buni, ne-am face de râs”

Andrei PASCU 29 Nov. 2021, 16:57 Liga 2
”U” Cluj, în fața ultimului meci acasă din 2021. Erik Lincar, amuzant dar sincer înaintea disputei cu Astra: ”Nu pot spune că valoric nu suntem mai buni, ne-am face de râs”

Universitatea Cluj termină anul pe teren propriu cu Astra, în etapa a 15-a a sezonului regular din Liga 2. Partida va avea loc marți, de la ora 17:30, iar ardelenii sunt conectați sută la sută pentru a bifa a opta victorie la rând acasă, din tot atâtea meciuri.

Erik Lincar: ”Deși va fi frig și nu vor fi condiții optime, să ne luăm cizmele cu blană, o haină groasă și să venim la meci”

Erik Lincar nu își subestimează adversara, în ciuda problemelor de acolo, considerând că jucătorii săi trebuie să fie atenți pentru a lua alte trei puncte. Aspectul scos în evidență de Lincar, la conferința de presă, a fost cel al forței ofensive a Astrei, care în doar câteva confruntări nu a reușit să marcheze.

Este primul meci acasă pe care ”U” Cluj îl va disputa cu fani în tribune, după o lungă perioadă în care participarea lor a fost interzisă din cauza cazurilor numeroase de COVID-19 de la nivel național, iar Erik Lincar își dorește un public cât mai numeros.

Ne interesează doar jocul de mâine despre, cum spuneam și la finalul meciului cu Steaua, va fi extrem de complicat dacă nu vom fi concentrați, serioși, motivați să jucăm din minutul 1 până în minutul 95, 98 la capacitate maximă. Vom avea probleme, adversarul va fi unul motivat, a pierdut foarte greu etapele trecute. Țin să remarc că a marcat în aproape toate jocurile în afară de ultimul, cu Hermannstadt, și cu Dej, când a pierdut cu 0-2.

A reușit să marcheze, să facă puncte și dacă nu ar fi avut depunctarea, ar fi fost pe la jumătatea clasamentului. De aceea, am speranța ca ai mei jucători să fie foarte motivați și prin prisma faptului că putem trece din nou pe locul 2. Sper să avem un public cât mai numeros, sper că, deși va fi frig și nu vor fi condiții optime, să ne luăm cizmele cu blană, o haină groasă și să venim la meci.

Aș aprecia foarte mult dacă am putea să facem o atmosferă frumoasă și, în același timp, ostilă pentru adversarii de mâine și să ne ajute fanii să luăm cele trei puncte”, a declarat Erik Lincar la conferința de presă.

Erik Lincar: ”Nu pot spune că valoric nu suntem mai buni ca ei, pentru că ne-am face de râs” 

Deși Universitatea Cluj nu a făcut vreun pas greșit până acum acasă, nici măcar un rezultat de egalitate, Erik Lincar nu e liniștit din această privință, făcând o paralelă cu victoria echipei sale în Ghencea, cu Steaua, și aceasta fără pas greșit pe teren propriu până la momentul respectiv.

Nici Steaua nu pierduse acasă până la meciul cu noi, cu toate acestea ne-am descurcat destul de bine. Am făcut meciuri bune la Bistrița, la Oradea, meciurile de acasă au fost un factor important pentru punctele adunate până acum și cu siguranță o victorie și mâine ne va ajuta să avem acest procentaj de sută la sută pe teren propriu.

Am analizat jocul Astrei, sunt jucători tineri acolo, născuți în 1997-2003, o echipă omogenă, nu pot spune că valoric nu suntem mai buni ca ei, pentru că ne-am face de râs, dar au fost momente în care am tratat adversarul neprofesionist și la sfârșitul partidei aveam regrete.

În fotbal s-au văzut multe și, dacă nu suntem concentrați, s-ar putea să suferim. Eu îmi doresc ca, în acest ultim joc de acasă, să strângem câți mai mulți suporteri și să ne bucurăm împreună la finalul partidei”, a mai afirmat Lincar.

”U” Cluj se poate apropia la trei puncte de liderul Petrolul 

În această rundă a 15-a, Petrolul a cedat cu 0-1 pe terenul lui FC Hermannstadt, astfel că în cazul unui succes cu Astra, ”U” Cluj se poate apropia la trei puncte de lider, formația lui Nae Constantin.

În ultima rundă din 2021, după partida cu giurgiuvenii, ”U” Cluj va juca pe terenul Petrolului.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures
Video: Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astra-in-zodia-incertitudinii-situatia-ramane-in-aer-si-nici-promisiuni-pentru-plata-salariilor-nu-exista-dar-florin-stinga-nu-e-surprins-stiam-ce-ne-asteapta-antrenorul-analiz-19211857

https://liga2.prosport.ro/seria-1/as47-a-reactionat-dupa-esecul-stelei-la-timisoara-si-dezordinea-lasata-in-vestiar-am-fi-vrut-ca-jucatorii-nostri-sa-isi-arate-nervii-si-energia-pe-teren-dar-au-facut-o-rusinos-doar-in-ves-19212223

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vesti-teribile-pentru-unirea-slobozia-doi-fotbalisti-importanti-sanse-aproape-zero-sa-mai-joace-in-acest-campionat-adrian-mihalcea-practic-e-terminat-sezonul-pentru-ei-19212243

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/petre-grigoras-cel-mai-tare-din-oras-si-a-deschis-academie-cu-fiul-sau-alexandru-vrem-sa-inscriem-echipa-in-campionat-nu-renunta-la-revenirea-in-antrenorat-da-19212234

 

 

Andrei PASCU 29 Nov. 2021, 16:57 Liga 2
Pe aceeași temă