”U” Cluj, alarmă cu COVID-19. Doi jucători ai lui Falub au ieșit pozitiv la prima testare. Întreaga echipă așteaptă acum noile rezultate

Vlad MĂCICĂȘAN 13 Aug. 2020, 14:49 Liga 2
”U” Cluj, alarmă cu COVID-19. Doi jucători ai lui Falub au ieșit pozitiv la prima testare. Întreaga echipă așteaptă acum noile rezultate

Lotul condus de Adrian Falub a trecut prin stări de neliniște în ultimele zile. Jucătorii și stafful tehnic al Universității Cluj s-au testat luni împotriva SARS-CoV-2, iar miercuri au primit două rezultate pozitive, la doi jucători.

Imediat, cei doi au fost retestați de urgență, dar rezultatul la cel de-al doilea test a fost negativ. Clujenii sunt convinși că a fost o eroare în prima testare. Cu toate acestea, toți ceilalți componenți ai echipei au fost refăcut miercuri testul, iar rezultatele le vor primi vineri.

Pentru a fi sută la sută siguri, în conformitate cu protocolul DSP, cele două persoane care la primul test au primit răspuns pozitiv, vor reface pentru a treia oară testul, vineri.

Amicalul lui ”U” Cluj cu SCM Zalău riscă să fie reprogramat

În aceste condiții, amicalul pe care ”U” Cluj îl are programat în weekend cu SCM Zalău cele mai probabil nu va mai avea loc, urmând a fi reprogramat.

Echipa antrenată de Falub a disputat până acum cinci jocuri de verificare: 8-0 cu Recolta Dorolț (Liga 4 Satu Mare), 3-1 cu Fotbal Comuna Recea (Liga 3, a promovat în Liga 2), 2-1 cu Avântul Reghin (Liga 3), 3-1 cu Metalurgistul Cugir (Liga 3) și 4-0 cu Unirea Dej (Liga 3).

Comunicatul ”U” Cluj privind testare COVID-19:

”Time PCR efectuate luni au avut rezultat pozitiv au fost retestate de urgență miercuri, iar rezultatele au fost negative.
Fotbaliștii și staff-ul FC Universitatea Cluj au efectuat luni o nouă serie de teste Real Time PCR pentru depistarea virusului COVID-19, două persoane fiind depistate pozitiv.
În urma acestor rezultate, FC Universitatea Cluj a informat autoritățile competente și colaborează strâns cu Direcția de Sănătate Cluj, așa cum a făcut-o și până acum.
Cele două persoane depistate pozitiv luni au fost testate miercuri de urgență, rezultatul fiind, de această dată, negativ.
Tot miercuri a fost retestat întreg lotul și staff-ul, rezultatele fiind așteptate vineri.
Cele două persoane depistate luni pozitiv, iar miercuri negativ, vor efectua vineri un al treilea test.”
Vlad MĂCICĂȘAN 13 Aug. 2020, 14:49 Liga 2
Pe aceeași temă