”U” Cluj a câștigat cu 4-0 meciul amical cu Unirea Dej. Ardelenii au rulat aproape tot lotul

Andrei PASCU 08 Aug. 2020, 15:06 Liga 2
”U” Cluj a câștigat cu 4-0 meciul amical cu Unirea Dej. Ardelenii au rulat aproape tot lotul

Universitatea Cluj a jucat sâmbătă un nou meci amical, la 24 de ore de la partida cu Metalurgistul Cugir câștigată cu 3-1. Ardelenii au întâlnit Unirea Dej, locul 10 în ultima ediție a Seriei 5 din Liga 3, și s-au impus la scor, 4-0. La pauză, ”U” Cluj a condus la un singur gol diferență, după reușita tânărului Telcean din minutul 44.

”U” Cluj a folosit două echipe diferite și a rulat aproape tot lotul 

Adrian Falub a făcut câteva schimbări la pauză și în timpul părții secunde, iar asta s-a văzut în ultimele 45 de minute. Gavra a reușit să ducă scorul la 2-0, iar Pop, minutul 66 din penalty, și Mâneran, minutul 60, au stabilit scorul final. Antrenorul ”studenților” a rulat aproape întreg lotul în partida cu Unirea Dej.

  • U” Cluj în prima repriză: Vâtcă – Ilieş (Inacio, min. 30), Telcean, Tamaş, Crăciun, Neciu (Taub, min. 10), Văsălie, Barbu, Negreanu, Pîrvulescu, Goga
  • U” Cluj în a doua repriză: Vâtcă – Telcean (Paşcalău, min. 80), Vomir, Crăciun (Horj, min. 66), Inacio, Taub, Negrean (Botic, min. 66), Barbu (Dolghi, min. 66), Alex Pop (Meşter, min. 70), Ştefănescu (Matei Moraru, min. 70), Gavra (Mâneran, min. 70)

Universitatea Cluj merge din victorie în victorie 

A fost al cincilea meci pe care l-a jucat Universitatea Cluj în această vară, după ce autoritățile au anunțat că antrenamentele și meciurile de fotbal pot fi reluate. Anterior, ardelenii au mai evoluat în compania echipelor Recolta Dorolț, din Liga 4 Satu Mare, în fața căreia s-au impus cu 8-0, cu Fotbal Comuna Recea, Seria 5 din Liga 3, scor 3-1, Avântul Reghin, din Seria 5 a Ligii a 3-a, scor 2-1 și Metalurgistul Cugir, Seria 5 din Liga 3, scor 3-1.

”U” Cluj își propune să se lupte la promovare în următorul sezon din Liga 2, cu șanse reale. Ultima ediție a fost finalizată în partea inferioară a clasamentului, dar de această dată ardelenii vor să fie între primele clasate. De altfel, antrenorul Adrian Falub a declarat că este încrezător că în cele din urmă promovarea va avea loc, fie anul următor, fie peste doi ani.

Obiectivul meu personal este să formez o echipă la ”U” Cluj din jucătorii crescuți aici, care să poată face performanță. Aceasta este prioritatea mea. Legat de promovare, eu sunt sigur că acest lucru se va întâmpla. Nu știu dacă va fi anul acesta sau anul viitor, dar promovarea trebuie să vină ca urmare a unei munci începută acum și să fie rezultatul unor jucători crescuți aici. Îmi doresc să cresc niște jucători care să fie formați de ”U” și care să construiască o echipă bună și peste cinci, șase ani de acum înainte”, a declarat Adrian Falub săptămâna trecută.

Foto: FC Universitatea Cluj  

 

Andrei PASCU 08 Aug. 2020, 15:06 Liga 2
Pe aceeași temă