Vești bune la Ploiești! Petrolul, aptă să joace meciul cu Rapid cu jucătorii confirmați negativ la încă o testare împotriva SARS-CoV-2. Situația celor șase sportivi depistați pozitiv

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Jul. 2020, 11:37 Actualizat: 08 Jul. 2020, 21:08 Liga 2
Vești bune la Ploiești! Petrolul, aptă să joace meciul cu Rapid cu jucătorii confirmați negativ la încă o testare împotriva SARS-CoV-2. Situația celor șase sportivi depistați pozitiv

Petrolul a primit rezultatele testelor efectuate marți, 7 iulie, pentru jucătorii din lot care au fost negativi la noul coronavirus și înaintea partidei cu UTA și acum așteaptă ultimele clarificări din partea Direcției de Sănătate Publică Prahova. Trupa ploieșteană are programat următorul meci în play-off-ul Ligii 2 în ziua de sâmbătă, acasă, cu Rapid, și are șanse mari să îl dispute, după ce jocul din weekendul trecut, pe care îl avea stabilit la Arad a fost amânat din cauza faptului că șapte persoane din cadrul clubului au ieșit pozitiv la testarea împotriva SARS-CoV-2.

Căpitanul Laurențiu Marinescu și ceilalți 17 componenți ai lotului care au efectuat ieri dimineață o nouă testare împotriva SARS-CoV-2 au ieșit și de această dată negativi, așa cum au fost și la retestarea de săptămâna trecută, după depistarea celor șapte cazuri pozitive. Astfel, Petrolul are șanse mari să fie programată pentru meciul cu Rapid, programat sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20:15, pe ”Ilie Oană”, în cadrul etapei a 2-a a play-off-ului Ligii 2.

Astăzi, ploieștenii așteaptă ultimele clarificări din partea DSP Prahova, iar apoi se pot concentra exclusiv asupra jocului cu Rapid, ”Primvs Derby”.

Cei șase fotbaliști din lot depistați pozitiv rămân în izolare și vor fi testați de alte două ori

Cert este că cei șase jucători depistați pozitiv săptămâna trecută, înaintea partidei cu UTA, care a și fost amânată din această cauză, nu se vor afla în lot pentru următoarea perioadă.

Aceștia, chiar dacă sunt asimtomatici, trebuie să rămână în continuare în izolare, iar astăzi vor fi supuși unui al doilea test împotriva noului coronavirus, de când au fost depistați cu virusul. După alte 48 de ore, vor fi supuși altei testări.

Jucătorii Younes Hamza, Serge Ekollo, Armando Vajushi, Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru și Adrian Nicolae, cât și magazionerul Romeo Ivan, poreclit ”Peco”, sunt cei infectați cu noul coronavirus la Petrolul și nu vor putea fi utilizați o perioadă, până când nu vor ieși negativ și își vor încheia perioada de izolare.

  • Altfel, Petrolul a avut parte de rezultate favorabile în primele două jocuri desfășurate până acum în play-off-ul de promovare din Liga 2. Turris Oltul – Campionii FC Argeș și CS Mioveni – Rapid s-au încheiat amândouă cu scorul de 0-0, astfel că echipa ploieșteană a căzut pe ultimul loc în turneu, însă are un meci mai puțin și doar un punct sau două mai puțin decât următoarele patru clasate din fața sa.
Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Jul. 2020, 11:37 Actualizat: 08 Jul. 2020, 21:08 Liga 2
Pe aceeași temă