”U” Cluj a rămas fără manager general. Ovidiu Blag a plecat din club după mai puțin de două luni: ”Am fost înțeles de conducere, sper să înțeleagă toată lumea”

Răzvan STÎNGĂ 13 Jul. 2021, 14:46 Liga 2
”U” Cluj a rămas fără manager general. Ovidiu Blag a plecat din club după mai puțin de două luni: ”Am fost înțeles de conducere, sper să înțeleagă toată lumea”

La Universitatea Cluj s-au produs multe schimbări în această vară. De la lotul de jucători, până la stafful tehnic dar și înlocuirea unor persoane din anumite poziții de conducere. Recent, ardelenii au comunicat faptul că Ovidiu Blag nu mai este managerul general al clubului.

Ovidiu Blag a plecat de la ”U” Cluj după mai puțin de două luni 

Contractul dintre cele două părți a fost reziliat de comun acord, dar nu au fost date și motivele acestei despărțiri, care s-a produs cu mai puțin de o lună înaintea startului următorului campionat de Liga a 2-a. Interesant este faptul că Blag a venit pe poziție recent, în luna mai.

FC Universitatea Cluj și Ovidiu Blag au semnat, astăzi, acordul de încetare a colaborării privind activitatea de manager general”, a fost reacția ardelenilor pe pagina de Facebook, FC Universitatea Cluj.

Ovidiu Blag: ”Sănătatea e totuși pe primul plan” 

Mai multe informații în privința rezilierii a dat chiar Ovidiu Blag. Din scurta declarație făcută după ce înțelegerea cu Universitatea Cluj a încetat, se înțelege faptul că la mijloc au fost anumite probleme de ordin personal.

Fostul conducător al ”studenților” a lăsat impresia că decizia de a pleca din club îi aparține și că aspectele care țin de sănătate, după cum a declarat, nu îl pot face să se dedice în totalitate proiectului de la ”U” Cluj:

Când un om obosește, atunci e bine să fie înțeles. Am fost înțeles de conducerea clubului, sper să înțeleagă toată lumea. Am obosit foarte tare. Mi-am dorit să ajung la U, iar acum mi-am dat seama că trebuie să mă opresc pentru că sănătatea e totuși pe primul plan.

Până la urmă oamenii vin și pleacă, rămâne doar dragostea pentru U. Haide U! Țin pumnii strânși echipei și le doresc tuturor celor din familia U toate cele bune și un sezon care să se termine cu împlinirea visului promovării”.

Numirea lui Ovidiu Blag la ”U” Cluj a fost o surpriză 

Ovidiu Blag nu este un nume necunoscut în viața sportului clujean. Îl cunoșteau și suporterii Universității Cluj. Îl știau ca realizator de emisiuni, editorialist, comentator, ori ca scriitor sau profesor la Universitatea Babeș-Bolyai.

Nu era un secret nici faptul că mereu s-a simțit apropiat de ”U” Cluj, dar numirea sa în funcția de manager general al echipei a fost o mare surpriză.

Mă simt foarte responsabil. Sunt conștient că trebuie să îmi impun propriile teme și planuri, dar acestea să fie în concordanță cu așteptările suporterilor. Aici mă refer inclusiv la suporterii tăcuți pe care ne dorim să îi convingem să se implice activ în viața echipei, iar când e vorba despre U Cluj atunci nu te poți simți decât onorat că poți fi parte dintr-un efort de a duce la îndeplinire planurile.

Și dacă nu îți ies toate să nu poți spune că nu te-ai străduit măcar”, spunea Ovidiu Blag în momentul numirii la Universitatea Cluj.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-complexata-de-unirea-dej-studentii-al-doilea-esec-intr-o-saptamana-in-fata-nou-promovatei-au-marcat-doar-un-gol-in-180-de-minute-si-au-primit-sase-19191833

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-l-a-imprumutat-pe-george-micle-de-la-campionii-fc-arges-reactia-portarului-de-19-ani-si-promisiunea-facuta-fanilor-19191612

https://liga2.prosport.ro/seria-1/infrangere-la-scor-pentru-poli-iasi-in-amicalul-cu-csm-ceahlaul-echipa-lui-costel-enache-a-oficializat-cele-mai-recente-doua-transferuri-19191959

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Jul. 2021, 14:46 Liga 2
Pe aceeași temă