”U” Cluj a mai renunțat la un fotbalist. L-a trimis sub formă de împrumut în Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 02 Jul. 2021, 15:02 Liga 2
”U” Cluj a mai renunțat la un fotbalist. L-a trimis sub formă de împrumut în Liga 3

Universitatea Cluj a mai bifat o plecare, dar nu definitivă, ci pe perioadă determinată de timp, sub formă de împrumut. Erik Lincar a decis că e mai bine ca fundașul lateral Ionuț Ilieș (16 ani) să meargă la un club la care poate juca mai mult.

Ionuț Ilieș, împrumutat de ”U” Cluj la SCM Zalău 

În ciuda vârstei, tânărul apărător a evoluat destul de mult sezonul trecut, sub comanda antrenorului Costel Enache. A prins 13 meciuri, 12 în Liga 2 și unul în Cupa României. De această dată însă, s-a luat hotărârea să fie trimis sub formă de împrumut în Liga 3, la SCM Zalău.

Universitatea Cluj nu a făcut precizări în ceea ce privește plecarea lui Ionuț Ilieș. Doar SCM Zalău a oferit detalii în acest sens.

”Bun venit, Ionuț Ilieș

SCMZalău anunţă un nou transfer pentru sezonul viitor Clubul nostru a ajuns la un acord cu juniorul Ionuţ Ilieş, un fundaş dreapta născut în 2002 ce vine sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj

Ionuţ Ilieş a început fotbalul la CSS Baia Mare, la vârsta de 13 ani. În carieră a mai evoluat la Sporting Recea şi FC Kiss, alte două formaţii din Maramureş. A ajuns apoi în curtea celor de la Universitatea Cluj, evoluând la echipa de juniori un an, după care a ajuns în lotul seniorilor, iar la scurt timp şi-a făcut şi debutul în Liga 2, bifând 12 meciuri în Liga 2 şi 1 în CupaRomâniei.

Mult Succes, Ionuț Ilieș”, se arată pe pagina de Facebook a divizionarei a treia, Sport Club Municipal Zalău.

Ionuț Ilieș: ”Împrumutul la SCM Zalău mi se pare foarte benefic”

Ionuț Ilieș este încântat de împrumut. Este convins că decizia luată de ”U” Cluj este spre binele său și că astfel poate crește, pentru că are șansa să joace mai mult decât a făcut-o sezonul trecut.

Împrumutul la SCM Zalău mi se pare foarte benefic în tot ce va urma în dezvoltarea mea pe plan sportiv. SCM Zalău mi se pare un club serios, cu oameni de fotbal care știu ce-și doresc”, a declarat Ionuț Ilieș ulterior semnării contractului.

Schimbări semnficative de lot la ”U” Cluj în această vară 

Până în acest moment, Universitatea Cluj a anunțat plecările a 12 fotbaliști. Iulian Anca-Trip, Lucas Chacana, Cristian Gavra, Idan Golan, Dan Berci, Srgian Luchin, Vlad Muțiu, Robert Neciu, Derick Ogbu, Rareș Sburlea, Cătălin Ștefănescu și Donaldo Acka s-au despărțit de ardeleni în această vară.

La fel de numeroasă precum lista plecărilor este și lista venirilor la ”U” Cluj. Cel mai recent fotbalist venit în Ardeal este Florian Haită (20 de ani), împrumutat de la noua echipă Farul Constanța.

”U” Cluj a scos la vânzare abonamentele pentru sezonul următor 

În aceste zile, Universitatea Cluj a scos la vânzare și abonamentele pentru sezonul următor. Prețurile oscilează între 100 și 119 lei la peluze și 910 lei la vip.

Ne e dor de cântecele voastre și ne e dor să sărbătorim împreună. Ne dorim promovarea, dar știm că doar împreună putem reuși.
Fă-ți abonament și pune și tu umărul la îndeplinirea obiectivului!
Începând de astăzi poți achiziționa abonamente de la standul nostru de la Iulius Mall. Vă așteptăm acolo zilnic, între 10:00 – 22:00.
De asemenea, găsiți abonamente și online https://www.bilete.ro/abonament-u-cluj/
De luni, 5 iulie, acestea pot fi cumpărate și de la magazinul oficial de la Cluj Arena”, au anunțat ardelenii pe pagina de Facebook.

Sâmbătă, 3 iulie, ”U” Cluj va disputa al doilea meci amical al verii, cu Unirea Dej. Partida va avea loc în Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu”, pe Terenul ”Remus Câmpeanu”. În primul amical, ”studenții” au învins cu 3-1 echipa sub 19 ani a clubului.

Foto: FC Universitatea Cluj și Sport Club Municipal Zalău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-sut-in-fund-un-pas-inainte-pentru-cristian-gavra-atacantul-s-a-despartit-de-u-cluj-dupa-trei-sezoane-in-care-a-ratat-promovarea-dar-se-intoarce-in-liga-1-echipa-cu-care-a-semn-19190547

https://liga2.prosport.ro/seria-1/masuri-de-relaxare-suplimentare-care-dau-dreptul-echipelor-sa-deschida-stadioanele-la-50-la-suta-din-capacitate-in-cazuri-speciale-e-permisa-ocuparea-tuturor-locurilor-comunicatul-mts-19190697

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-noul-sezon-de-liga-2-editia-2021-2022-se-va-desfasura-exact-pe-modelul-celui-recent-incheiat-in-play-out-se-joaca-tot-doar-meciuri-tur-19190633

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Jul. 2021, 15:02 Liga 2
Pe aceeași temă