”U” Cluj a mai încercat o lovitură pe piața transferurilor. Andrei Cordoș, informații despre negocierile eșuate cu un atacant din Liga 1 și proiectul socios atât de așteptat de suporteri

Răzvan STÎNGĂ 23 Feb. 2022, 14:20 Liga 2
”U” Cluj a mai încercat o lovitură pe piața transferurilor. Andrei Cordoș, informații despre negocierile eșuate cu un atacant din Liga 1 și proiectul socios atât de așteptat de suporteri

Universitatea Cluj a mai încercat o lovitură de imagine în ceea ce privește transferurile din această iarnă. Ardelenii au țintit sus, la un atacant cu foarte multă experiență, la Liviu Antal. Vârful în vârstă de 32 de ani, campion al României cu Oțelul Galați, a preferat însă să meargă în Ungaria.

”U” Cluj a încercat să îl transfere pe Liviu Antal 

Liviu Antal s-a despărțit de UTA în ianuarie, iar conducătorii Universității Cluj l-au contactat. Andrei Cordoș a confirmat dialogul cu atacantul, dar în cele din urmă acesta a ales să plece în campionatul diviziei a doua din Ungaria, la Haladas.

Mai multe voci spuneau faptul că Liviu Antal va veni la Universitatea Cluj. Noi am avut o discuție cu el pentru a veni la U Cluj, dar acesta a preferat să meargă în campionatul Ungariei pentru moment. Există posibilitatea să ajungă și la noi, nu se știe niciodată”, a spus Andrei Cordoș, citat de Sportul Clujean.

La ”U” Cluj au ajuns în această iarnă Roberto Romeo (ex Gaz Metan Mediaș), Florin Ilie (ex UTA), Martin Remacle (împrumutat de la FC Botoșani), Aurelian Păun (ex Academica Clinceni), Ely Fernandes (ex Farul), Paul Pîrvulescu (ex Academica Clinceni), Romario Pires (ex Farul) și Ioan Filip (ex Gaz Metan Mediaș).

Proiectul socios, în continuare în planurile Universității Cluj 

Managerul Universității Cluj, Andrei Cordoș, a vorbit și despre un subiect important pentru fani, proiectul socios, care a fost pus în așteptare, momentan, pentru că echipa este concentrată doar pe promovarea în Liga 1.

Cordoș a dat însă asigurări că ideea va fi dusă la bun sfârșit în cele din urmă, că va fi pusă în aplicare. Demersul poate începe din vară.

În momentul de față l-am analizat puțin și pot spune că este de actualitate, dar probabil pe hold. Ar trebui să începem sa îl promovăm din nou, însă în momentul de față ne concentrăm atât de tare pe ceea ce înseamnă promovare încât ne dorim să facem prima dată lucrurile, să demonstrăm că putem face ceva, după care să venim cu acea promovare și să atragem oamenii lângă noi și să le cerem anumite chestii, să fie lângă echipă și atunci de asta a rămas puțin în stand-by”, a mai spus Cordoș.

”U” Cluj reia campionatul cu Concordia Chiajna

Universitatea Cluj reia Liga 2 de pe locul 3, imediat după poziția care duce direct în Liga 1 la finalul play-off-ului. Ardelenii au 33 de puncte, fiind la două puncte de FC Hermannstadt și la nouă de Petrolul. Concordia Chiajna, FC Hermannstadt și Dunărea Călărași sunt adversarele pe care le vor mai întâlni ”studenții” în 2022, în sezonul regular.

Foto: Universitatea Cluj și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Răzvan STÎNGĂ 23 Feb. 2022, 14:20 Liga 2
Pe aceeași temă