Turris Oltul nu intră momentan în vacanță. Eugen Trică își mai verifică jucătorii în două meciuri amicale

Andrei PASCU 09 Dec. 2020, 16:51 Liga 2
Turris Oltul nu intră momentan în vacanță. Eugen Trică își mai verifică jucătorii în două meciuri amicale

Turris Oltul nu se grăbește să intre în vacanță și a programat două meciuri amicale. Deși și-a terminat partidele în acest an în Liga 2, după cea disputată în etapa a 15-a, în care a remizat cu Fotbal Comuna Recea, scor 1-1, Eugen Trică vrea să mai testeze jucătorii.

Astfel, în zilele următoare echipa din Turnu Măgurele va organiza două meciuri de verificare, cu U Craiova 2 (locul 8 în Seria 6 din Liga 3) și Unirea Bascov (locul 5 în Seria 6 din Liga 3). Jocul cu aceasta din urmă a fost deja programat, urmând să aibă loc vineri, 11 decembrie, pe stadionul din Turnu Măgurele, de la ora 12:00.

Ștefan Bărboianu își exprima nemulțumirile față de sezonul slab, imediat după jocul cu Fotbal Comuna Recea 

Turris Oltul anunțat la începutul campionatului că vrea să promoveze în Liga 1, dar la finalul acestui an se regăsește doar pe poziția a 12-a. Ștefan Bărboianu a recunoscut că victoria din ultima etapă din 2020, cu echipa din Recea, era capitală pentru o iarnă mai liniștită și, cu ceva noroc, o clasare în primele șase echipe.

Nu sunt scuze. Ni s-au oferit absolut toate condițiile pentru a juca și pentru a putea face performanță. Consider că suntem datori în acest moment. Cât mai sunt șanse mai sper. Vedeți că echipele sunt fluctuante. Te aștepți să le bați cu ușurință, dar îți pun probleme și noi chiar am avut probleme. Am pierdut la Slobozia, am pierdut la Slatina, azi am făcut egal. Echipe care efectiv nu aveau șanse.

De aceea spun că încă mai cred, pentru că fotbalul îți oferă surprize. Până la urmă mai sunt cinci meciuri, cu echipe care sunt acolo, pe care le poți întâlni în play-off. E care pe care, cu o pregătire bună. Sper să nu mai avem cazuri de COVID, pentru că, să vă spun sincer, nu știu dacă am aliniat vreodată același 11. Mereu au fost probleme. E dezamăgirea mare oricum, dar nu avem ce face”, a declarat Ștefan Bărboianu.

Turris Oltul, pe 12 în Liga 2 

Turris Oltul n-a câștigat în ultimele șase etape din Liga 2, cu tot cu meciul cu Fotbal Comuna Recea. Ultimul succes datează din mandatul fostului antrenor, Erik Lincar, 4-1 cu CSM Reșița, pe teren propriu. În mandatul lui Eugen Trică singura victorie a fost obținută în Cupa României, 1-0 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în 16-imi.

În rest, în campionat, formația teleormăneană are trei remize (0-0 cu Viitorul Pandurii, 1-1 cu Dunărea Călărași și 1-1 cu Fotbal Comuna Recea) și o înfrângere (1-2 la CSM Slatina).

Cu 19 puncte acumulate în 15 meciuri, Turris Oltul se află pe locul 12 în clasamentul Ligii 2.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-stefan-barboianu-discurs-manifest-dupa-turris-oltul-fotbal-comuna-recea-1-1-nu-avem-scuze-avem-toate-conditiile-sa-facem-performanta-suntem-datori-previziunile-19161489

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-risca-sa-inceapa-2021-cu-o-veste-extrem-de-proasta-autoritatile-judetene-schimba-strategia-si-poate-pierde-finantarea-19161969

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-face-calcule-pentru-ca-dunarea-calarasi-sa-prinda-play-off-ul-dupa-ce-a-incheiat-anul-2020-cu-un-esec-cu-u-cluj-si-a-cazut-de-pe-podium-am-ramas-cu-destul-19161968

 

 

Andrei PASCU 09 Dec. 2020, 16:51 Liga 2
Pe aceeași temă