VIDEO | Ștefan Bărboianu, discurs manifest după remiza Turrisului cu Recea: ”Nu avem scuze, avem toate condițiile să facem performanță. Suntem datori.” Previziunile fundașului pentru 2021

Răzvan STÎNGĂ 05 Dec. 2020, 22:24 Liga 2
VIDEO | Ștefan Bărboianu, discurs manifest după remiza Turrisului cu Recea: ”Nu avem scuze, avem toate condițiile să facem performanță. Suntem datori.” Previziunile fundașului pentru 2021

Dezamăgire mare în tabăra celor de la Turris Oltul, după ce în ultima etapă din 2020, a 15-a, nu a reușit să scoată decât un punct pe teren propriu cu Fotbal Comuna Recea. S-a terminat 1-1, iar la finalul meciului fundașul Ștefan Bărboianu a vorbit pe seama duelului și nu numai. A făcut o scurtă analiză și a modului în care echipa lui s-a descurcat în acest sezon.

Turris Oltul anunțat la începutul campionatului că vrea să promoveze în Liga 1, dar la finalul acestui an se regăsește doar pe poziția a 11-a. Bărboianu a recunoscut că victoria cu echipa din Recea era capitală pentru o iarnă mai liniștită și, cu ceva noroc, o clasare în primele șase echipe.

Ștefan Bărboianu: ”COVID-ul te scoate din circuit în cele două săptămâni”

Fundașul a pus rezultatul de sâmbătă pe seama unor cauze din perioada anterioară, anume infecările cu COVID-19.

”E foarte greu de acceptat acest lucru (n.r. – egalul cu Fotbalul Comuna Recea). Nu am avut un meci așa cum ne-am dorit, speram foarte mult la o victorie, pentru a ne menține în cărțile play-off-ului. Din păcate ne-am îndepărtat. Nu știu, un an ciudat, un an cu accidentări, cu foarte mulți jucători pozitivi la testele COVID, care oricât ai spune, te scoate din circuit în cele două săptămâni. Nu poți să faci nimic, iar după aceea să te întorci, e clar că nu ai ritm de joc”, a declarat Ștefan Bărboianu la Oltenia TV.

Ștefan Bărboianu: ”Am pierdut la Slobozia, am pierdut la Slatina, azi am făcut egal. Echipe care efectiv nu aveau șanse” 

Bărboianu a recunoscut însă că el și colegii săi nu au scuze față de sezonul nu foarte reușit de până acum. A declarat că la condițiile care se găsesc la Turris Oltul, era obligatorie și necesară clasarea în primele șase locuri în acest final de an. Are însă încredere că în 2021, în etapele rămase de jucat, se pot obține punctele necesare clasării pe una din pozițiile de play-off.

”Astea nu sunt scuze. Ni s-au oferit absolut toate condițiile pentru a juca și pentru a putea face performanță. Consider că suntem datori în acest moment. Cât mai sunt șanse mai sper. Vedeți că echipele sunt fluctuante. Te aștepți să le bați cu ușurință, dar îți pun probleme și noi chiar am avut probleme. Am pierdut la Slobozia, am pierdut la Slatina, azi am făcut egal. Echipe care efectiv nu aveau șanse.

De aceea spun că încă mai cred, pentru că fotbalul îți oferă surprize. Până la urmă mai sunt cinci meciuri, cu echipe care sunt acolo, pe care le poți întâlni în play-off. E care pe care, cu o pregătire bună. Sper să nu mai avem cazuri de COVID, pentru că, să vă spun sincer, nu știu dacă am aliniat vreodată același 11. Mereu au fost probleme. E dezamăgirea mare oricum, dar nu avem ce face”, a mai spus Ștefan Bărboianu.

Turris Oltul, pe 11 în Liga 2 

Turris Oltul n-a câștigat în ultimele șase etape din Liga 2, cu tot cu meciul cu Fotbal Comuna Recea. Ultimul succes datează din mandatul fostului antrenor, Erik Lincar, 4-1 cu CSM Reșița, pe teren propriu.

În mandatul lui Eugen Trică singura victorie a fost obținută în Cupa României, 1-0 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în 16-imi. În rest, în campionat, formația teleormăneană are trei remize (0-0 cu Viitorul Pandurii, 1-1 cu Dunărea Călărași și 1-1 cu Fotbal Comuna Recea) și o înfrângere (1-2 la CSM Slatina).

Cu 19 puncte acumulate în 15 meciuri, Turris Oltul se află pe locul 11 în clasamentul Ligii 2.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele 
Video: Oltenia TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-nae-constantin-suparat-dupa-egalul-obtinut-de-fotbal-comuna-recea-cu-turris-oltul-suntem-specialisti-antrenorul-intra-in-vacanta-cu-ganduri-care-l-fac-sa-se-gandesca-la-re-19161289

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-15-ultima-programata-in-2020-liderul-fc-u-craiova-joaca-pe-terenul-lanternei-rosii-pandurii-alte-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-19161189

https://liga2.prosport.ro/seria-1/decimata-de-covid-19-si-de-accidentari-farul-nu-scos-nici-macar-un-punct-cu-fk-csikszereda-ianis-zicu-unii-vorbesc-ca-ne-am-antrenat-s-a-vazut-ca-n-am-facut-o-pentru-restanta-cu-19161409

Răzvan STÎNGĂ 05 Dec. 2020, 22:24 Liga 2
Pe aceeași temă