Turris Oltul nu se regăsește nici în meciurile amicale. A pierdut ambele teste ale mini-turneului organizat la Turnu Măgurele

Andrei PASCU 12 Dec. 2020, 19:01 Liga 2
Turris Oltul nu se regăsește nici în meciurile amicale. A pierdut ambele teste ale mini-turneului organizat la Turnu Măgurele

Turris Oltul nu a intrat deocamdată în vacanță, iar vineri a organizat un mini-turneu alături de Unirea Bascov și Academia Sport Team București. La fel ca în cazul ultimelor meciuri din Liga 2, formația din Turnu Măgurele nu s-a descurcat bine nici în aceste teste.

Turris Oltul a pierdut ambele partide

Turris Oltul nu a putut trece de Unirea Bascov (locul 5 în Seria 6 din Liga 3). A fost învinsă cu 2-1. Partida s-a desfășurat pe durata a 45 de minute, după cum a anunțat formația din eșalonul al treilea. De partea cealaltă, Turris Oltul nu a făcut vreo precizare în ceea ce privește acest turneu amical desfășurat la Turnu Măgurele.

Ocupanta locului 13 în Liga 2 s-a văzut învinsă și de Academia Sport Team, în fața căreia a pierdurt la o diferență mai mare, de două goluri, 0-2.

Astăzi (n.r. – vineri) la Turnu Măgurele, echipa noastră a fost invitata la un triunghiular la care au participat Turris Turnu Măgurele (Liga 2), Academia Sport Team București (locul 5 pe tara în topul academiilor).

Echipa noastra a câștigat cu scorul de 2-1 primul joc împotriva celor de la Turris prin golurile lui Călin și Florescu și au remizat 1-1 împotriva celor de la Sport Team, golul echipei noastre fiind marcat de Sandu.

Fiecare joc s-a disputat pe durata a 45 de minute”, a precizat Unirea Bascov pe pagina de Facebook.

Remiză și cu U Craiova 2

Mai mult, Eugen Trică și-a testat elevii și în data de 9 decembrie, pe teren propriu, când s-a obținut doar o remiză cu U Craiova 2, echipa din Liga 3, scor 2-2, după ce teleormăneni au avut 2-0. Nici despre acest joc Turris Oltul nu a scos un cuvânt.

Turris Oltul, fără victorie în ultimele jocuri din Liga 2

Turris Oltul n-a câștigat în ultimele șase etape din Liga 2. Ultimul succes datează din mandatul fostului antrenor, Erik Lincar, 4-1 cu CSM Reșița, pe teren propriu. În mandatul lui Eugen Trică singura victorie a fost obținută în Cupa României, 1-0 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în 16-imi.

În rest, în campionat, formația teleormăneană a înregistrat patru remize (0-0 cu FK Csikszereda, 0-0 cu Viitorul Pandurii, 1-1 cu Dunărea Călărași și 1-1 cu Fotbal Comuna Recea) și o înfrângere (1-2 la CSM Slatina).

Cu 19 puncte acumulate în 15 meciuri, Turris Oltul se află pe locul 13 în clasamentul Ligii 2. În 2021, echipa lui Eugen Trică mai are programate cinci partide cu: U Craiova 1948 SA (deplasare), Petrolul (deplasare), Aerostar Bacău (acasă), ASU Poli (deplasare) și SCM Gloria Buzău (acasă).

Foto: FC Turris Turnu Măgurele

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-stefan-barboianu-discurs-manifest-dupa-turris-oltul-fotbal-comuna-recea-1-1-nu-avem-scuze-avem-toate-conditiile-sa-facem-performanta-suntem-datori-previziunile-19161489

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-pregateste-primele-debarcari-din-pauza-de-iarna-cele-cinci-nume-aflate-pe-lista-plecarilor-19162264

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-mari-de-lot-pentru-farul-inaintea-restantei-cu-ripensia-fac-deplasarea-la-timisoara-cu-doar-doua-rezerve-ianis-zicu-ceea-ce-vom-face-ne-va-afecta-sau-ne-va-bucura-ce-alt-19162256

 

 

 

Andrei PASCU 12 Dec. 2020, 19:01 Liga 2
Pe aceeași temă