Turris Oltul a bătut la scor CSM Reșița, Erik Lincar a avut reproșuri pentru jucătorii săi: ”Specific nouă, românilor, a doua repriză am tratat-o foarte lejer”

Marius ANGHEL 25 Oct. 2020, 10:11 Liga 2

Erik Lincar vrea concentrare maximă din primul până în ultimul minut la Turris Oltul. Echipa din Turnu Măgurele s-a impus cu 4-1 în meciul din etapa a 9-a a Ligii 2 cu CSM Reșița, pe teren propriu, cu toate golurile marcate în prima repriză, însă antrenorul și-ar fi dorit altă evoluție pentru partea secundă.

Fostul stelist și-a criticat din nou jucătorii, pentru modul în care tratează diverse momente ale partidelor. Lincar și-ar fi dorit și mai multe goluri contra Reșiței, echipă aflată în degringoladă, fără victorie în ultimele cinci meciuri oficiale și rămasă fără antrenorul principal Alexandru Pelici.

Cinci goluri și eliminare până în pauză, nimic în partea secundă între Turris Oltul și CSM Reșița

Ionuț Cioinac a înscris pentru Turris Oltul încă din minutul 11, direct dintr-o lovitură liberă, iar la un contraatac Lorenzi Acka l-a faultat din postura de ultim apărător pe Voinea și a lăsat Reșița în zece din minutul 21. Același Albert Voinea avea să și majoreze diferența pe tabelă două minute mai târziu (23), cu o reluare din fața porții. Avalanșa de ocazii a continuat, iar Adrian Niță (28) a confirma jocul său bun cu un gol după o centrare a lui Mitrea.

Chiar și în inferioritate, CSM Reșița a reușit să reducă din diferență prin nou-intratul Alin Dudea, în minutul 32, la o fază în care portarul Ducan s-a bâlbâit și a scăpat mingea după linie. Până la pauză însă, teleormănenii au mai punctat o dată prin Adrian Niță (41), cu un șut din marginea careului, fără șanse pentru Cobrea. 4-1 a fost la pauză, dar și la final, după ce în partea secundă nu s-a mai înscris niciun gol, în ciuda ocaziilor create în special de băieții lui Erik Lincar.

Erik Lincar nu-și explică jocul lui Turris Oltul din repriza a doua cu CSM Slatina: ”Sunt un pic, așa, fără explicații de ce am tratat așa repriza a doua”

Antrenorul echipei teleormănene ar fi vrut să vadă altceva în repriza a doua a meciului cu CSM Slatina.

”Sunt un pic, așa, cum să zic, fără explicații de ce am tratat așa repriza a doua, mai ales că aveam avantajul rezultatului și un om în plus. Mi-aș fi dorit să dăm mai multe goluri, mi-aș fi dorit să avem o mai mare plăcere, dar, până la urmă, cred că explicația ar fi jocul de la Slatina, de 120 de minute, încărcătură.
Astăzi, prima repriză chiar că a fost foarte bună și mă gândesc că, specific nouă, românilor, a doua repriză am tratat-o foarte lejer”, a spus, după joc, Erik Lincar, la Radio Timișoara.

Antrenorul celor de la Turris Oltul și-a mai spus public nemulțumirile față de modul în care tratează jocurile elevii săi și la finalul meciurilor cu CS Mioveni (scor 0-0), ”U” Cluj (scor 1-4) și CSM Slatina (0-0 după 90 și 120 de minute și 8-9 după lovituri de departajare).

  • Turris Oltul cu CSM Reșița: Ducan – Buleică (Nicola 60′), Ct. Pîrvulescu, Sălcianu, Mitrea – Cioinac (Cr. Pușcaș 63′), Liv. Mihai – Ad. Niță (Al. Sima 63′), Sil. Pană (cpt.), Ad. Voicu (Haită 60′) – Alb. Voinea (Blănaru 75′)
    Rezerve neutilizate: Aur. Păun – Butoiu, Rob. Neacșu

Cu această nouă victorie obținută în Liga 2, Turris Oltul a ajuns la 15 puncte acumulate în nouă meciuri jucate în acest sezon și a urcat, pentru moment, pe locul 4 în clasament. Etapa viitoare, echipa din Turnu Măgurele joacă în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, la Timișoara, cu Ripensia (locul 14, cu 9 puncte acumulate în 8 meciuri).

Foto: Turris Oltul Turnu Măgurele

https://liga2.prosport.ro/seria-1/problemele-se-acutizeaza-la-csm-resita-interimarul-calin-cheregi-sincer-dupa-1-4-cu-turris-oltul-nu-e-un-moment-usor-cu-marile-lipsuri-pe-care-le-avem-care-e-situatia-sa-si-cati-19154054

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-9-sase-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-metaloglobus-poate-urca-pe-locul-1-cu-o-victorie-obtinuta-cu-ciucul-partida-de-la-buzau-a-picat-rapid-sta-19153909

Marius ANGHEL 25 Oct. 2020, 10:11 Liga 2
Pe aceeași temă