Problemele se acutizează la CSM Reșița. Interimarul Călin Cheregi, sincer după 1-4 cu Turris Oltul: ”Nu e un moment uşor, cu marile lipsuri pe care le avem.” Care e situația sa și câți jucători au COVID-19

Răzvan STÎNGĂ 24 Oct. 2020, 16:32 Liga 2

CSM Reșița a înregistrat al doilea eșec consecutiv în Liga 2, după partida cedată la Turnu Măgurele, în etapa a 9-a, 1-4 cu Turris Oltul. Echipa are probleme în ceea ce privește stafful tehnic, dar și multiplele cazuri pozitive din lot, cu noul coronavirus.

Antrenorul interimar Călin Cheregi a afirmat, referitor la testele pozitive de COVID-19, că în acest moment șapte fotbaliști se află în această situație. Mai mult, lor li s-au adăugat alte două nume indisponibile, care nu au făcut deplasarea la Turnu Măgurele.

Călin Cheregi: ”Suntem afectaţi de tot mai multe probleme de sănătate, de acest COVID, care ne-a obligat să lăsăm şapte jucători acasă”

Referitor efectiv la meci, Călin Cheregi a declarat că a remarcat mai multe gafe în jocul echipei, care au dus la un eșec extrem de aspru. A încercat să pregătească partida, așa cum a declarat, într-o anumită strategie, dar tot ce a încercat în săptămâna premergătoare, nu a ieșit la meci.

”Din păcate, traversăm o perioadă foarte grea. Din punctul de vedere al rezultatelor, nu se întâmplă ceea ce ne-am dorit, sau ceea ce am pregătit. În continuare, suntem afectaţi de tot mai multe probleme de sănătate, de acest COVID, care ne-a obligat să lăsăm şapte jucători acasă. Aseară am întâmpinat din nou probleme, am avut jucători care nu au putut să doarmă pentru că au avut febră, dar am luat decizia să respectăm competiţia, să mergem mai departe cu ceea ce avem.

După cum aţi văzut, nu ne-a ajutat azi nici startul de joc. Nişte greşeli impardonabile, acea eliminare stupidă care a fost regulamentară, dar cred că în repriza a doua am arătat o cu totul altă faţă, chiar dacă am jucat cu un om în minus. Felicit jucătorii pentru repriza a doua, pentru dăruirea de care au dat dovadă, pentru modul în care ne-am adunat. Nu e un moment uşor, cu marile lipsuri pe care le avem. După cum am spus, am lăsat şapte jucători acasă, iar pe alţi doi nu am putut să-i folosim. Nu ştiu ce se va întâmpla, săptămâna viitoare vor fi din nou teste, încercăm să ne adunăm şi să rezolvăm problema aşa cum putem”, a declarat Călin Cheregi, citat de Radio Reșița.

Călin Cheregi, despre situația sa de la CSM Reșița: ”Se va lua o decizie pentru ceea ce urmează să se întâmple în continuare” 

Călin Cheregi a fost numit interimar la Reșița, după demisia lui Alexandru Pelici. Dat fiind faptul că a venit odată cu acesta la echipă, a intenționat și el să plece după înfrângerea din runda trecută, cu Pandurii, dar conducerea i-a cerut să rămână. Cheregi a lăsat de înțeles după partida de la Turris Oltul că aceasta poate fi prima și ultima din poziția de ”principal”.

”După meciul cu Pandurii, eu am plecat de la Reşiţa împreună cu colegii mei, dar, la insistenţele conducerii, şi chiar ale lui Alex Pelici, am revenit luni ca să pregătesc acest joc. În acest moment, nu ştiu care este situaţia mea, mi s-a spus doar că am un contract pe care trebuie să-l respect.

După cum ştiţi, eu mă ocup şi de centrul de copii şi juniori de la Reşiţa, unde cred că s-au făcut lucruri bune, cu care ne putem mândri. Urmează să revenim la Reşiţa, unde se va lua o decizie pentru ceea ce urmează să se întâmple în continuare. Dar cea mai importantă este starea de sănătate a jucătorilor, după cum bine ştiţi, de trei săptămâni avem grave probleme”, a mai declarat Călin Cheregi.

CSM Reșița a marcat golul din meciul cu Turris Oltul prin Alin Dudea (32), când scorul era deja 3-0 pentru gazde. Pentru echipa din Turnu Măgurele au punctat Ionuț Cioinac (11), Albert Voinea (23), Adrian Niță (28 și 31).

CSM Reșița are meci cu Concordia Chiajna runda următoare 

CSM Reșița e pe locul 15 în Liga 2, cu 8 puncte obținute în opt partide. Singurele puncte au fost obținute în confruntările cu Aerostar Bacău (1-0), ASU Poli (0-0), SCM Gloria Buzău (1-0) și Metaloglobus (0-0). CSM Reșița are următorul meci acasă, cu Concordia Chiajna, sâmbătă de la 11:00.

Foto: Turris Oltul Turnu Măgurele

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-9-sase-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-metaloglobus-poate-urca-pe-locul-1-cu-o-victorie-obtinuta-cu-ciucul-partida-de-la-buzau-a-picat-rapid-sta-19153909

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-nu-le-mai-plateste-salariile-jucatorilor-depistati-pozitiv-cu-covid-19-cristian-bobar-nu-e-normal-sa-creasca-numarul-cazurilor-la-noi-in-club-19153253

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-ramas-fara-antrenor-alexandru-pelici-si-a-dat-demisia-dupa-esecul-cu-pandurii-ceva-trebuie-sa-se-schimbe-si-o-sa-se-schimbe-incepand-cu-plecarea-mea-19152906

Răzvan STÎNGĂ 24 Oct. 2020, 16:32 Liga 2
Pe aceeași temă