Turris Oltul s-a calificat în 16-imile Cupei României, Erik Lincar e nemulțumit. Ce l-a deranjat după victoria cu CSM Slatina

Andrei PASCU 21 Oct. 2020, 18:45 Cupa României

Erik Lincar, antrenorul echipei Turris Oltul, a fost nemulțumit de două aspecte după meciul din turul 4 al Cupei României cu CSM Slatina, chiar dacă jucătorii săi au obținut calificarea după loviturile de departajare. ”Principalul” a afirmat la interviurile de la finalul confruntării că ar fi vrut ca meciul să fie tranșat după 90 de minute, dar și că se aștepta ca evoluția să fie mult mai solidă.

Erik Lincar: ”Nu era în planul meu să jucăm 120 de minute”

Antrenorul speră să rezolve situația în zilele următoare, pentru că urmează o nouă etapă din Liga 2. Erik Lincar se teme și de faptul că poate să intervină oboseala, iar echipa să aibă probleme în partida cu CSM Reșița.

Oricare putea să-şi apropie calificarea, nu e o situaţie care îmi convine, pentru că sâmbătă avem meci foarte dificil cu cei de la Reşiţa, care şi-au pierdut antrenorul, cu siguranţă vor veni foarte motivaţi, iar astăzi chiar nu era în planul meu să jucăm 120 de minute. Am întâlnit o echipă foarte bună, bine organizată, cu jucători tineri, interesanţi, chiar aş vrea să-l remarc pe Dorin Toma, care mi-a plăcut foarte mult, cred că este un jucător de viitor.

Sunt un pic trist că am jucat atât de mult, iar pentru noi foarte mult contează campionatul. Aşteptările mele erau să terminăm mult mai repede meciul. Din păcate, n-am făcut un joc foarte bun, aşteptam de la ei o mai bună circulaţie a mingii, ocazii mai multe, dar până la urmă asta este situaţia”, a spus Erik Lincar, citat de Gazeta Nouă.

Erik Lincar: ”Meciul din campionat va fi mult mai disputat” 

Lincar a făcut trimitere, după victoria din Cupa României, și la meciul de peste câteva runde cu CSM Slatina, din Liga 2. Se așpteaptă ca și atunci Turri Oltul să aibă parte de o confruntare extrem de dificilă.

Meciul din campionat va fi mult mai disputat, şi Slatina, probabil, la momentul respectiv va reuşi să alinieze şi alţi jucători, care din păcate ştiu că au probleme, şi noi am avut, dar în momentul de faţă unele rezultate se decid şi prin situaţia medicală, din păcate”, a mai precizat Lincar.

Erik Lincar, despre lupta la promovare: ”A fost destul de ciudat până acum” 

Antrenorul echipei din Turnu Măgurele a făcut o caracterizare și a luptei la promovare, în urma căreia speră ca formația pe care o pregătește să acceadă în sfârșit în Liga 1. Sezonul trecut a pierdut unul din primele două locuri, după un gol încasat în prelungiri, în ultimul meci din play-off, cu Rapid.

În fiecare sezon va fi greu de promovat, sunt echipe bune, care au loturi echilibrate, în multe oraşe se investeşte în fotbal, iar dacă ne uităm, în afară de Craiova şi Metaloglobus, care au reuşit rezultate destul de bune, în rest, toate echipele au câştigat, au pierdut, a fost destul de ciudat”, a mai precizat Lincar.

Turris Oltul, pe locul 8 în Liga 2 

Turris Oltul nu a avut un start de sezon așa cum își dorea, iar după etapa a 8-a din Liga 2 se clasează pe locul 8, cu trei victorii, trei egaluri și două înfrângeri. Runda a 9-a o va juca pe teren propriu, cu CSM Reșița, sâmbătă de la ora 11:00.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele 

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csm-slatina-a-fost-eliminata-dramatic-din-cupa-romaniei-dar-mihai-ianovschi-a-avut-numai-cuvinte-de-lauda-pentru-jucatori-nu-pot-decat-sa-i-felicit-pentru-ce-au-aratat-19153556

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-turul-4-rapid-ripensia-fc-u-craiova-csm-slatina-si-turris-oltul-dintre-echipele-din-liga-2-joaca-astazi-u-cluj-e-calificata-deja-in-16-imi-19153247

 

Andrei PASCU 21 Oct. 2020, 18:45 Cupa României
Pe aceeași temă