Tudoreanu: „Dunărea și Brăila au cele mai bune echipe din play-out”

Marius ANGHEL 16 Apr. 2014, 13:02 Liga 2
Tudoreanu:**

Rapid CFR Suceava începe play-out-ul din postura de ocupantă a locului 2 în acest clasament întocmit între cele șase echipe care se bat pentru evitarea retrogradării. Drept urmare, trupa antrenată de Bogdan Tudoreanu va debuta vineri, pe teren propriu, contra celor de la Dunărea Galați.

În condițiile în care stadionul Areni găzduiește vineri și meciul dintre Sporting și Aerostar Bacău, conducerea „ceferiștilor” a solicitat Federației ca meciul de Liga a II-a să se joace mai devreme, adică cu începere de la ora 11.00.

În ceea ce privește parcursul din sezonul regulat, Tudoreanu s-a declarat mulțumit de faptul că sucevenii au cucerit 16 dintre cele 19 puncte în meciurile disputate în compania contracandidatelor la evitarea retrogradării. „Noi am luat puncte când a trebuit. Mai mult, în acest an, nu am încasat nici măcar un gol de la echipele cu care ne batem pentru salvarea de la retrogradare. Play-out-ul va fi extrem de echilibrat, cu meciuri de care pe care. Important pentru noi este să câștigăm jocurile cu formațiile care se află sub noi în clasament, chiar dacă Dunărea și Brăila au după părerea mea cele mai bune echipe din play-out. Cred că avem nevoie de circa 14 puncte din aceste 10 meciuri pentru a ne menține în Liga a II-a.”, a declarat, pentru Gazeta de Suceava, antrenorul echipei sucevene.

Marius ANGHEL 16 Apr. 2014, 13:02 Liga 2
Pe aceeași temă