Foresta nu vrea să influențeze lupta pentru promovare sau să se facă din nou de râs. „Batem Sepsi și plecăm cu toții acasă!”

Marius ANGHEL 17 May. 2017, 16:38 Liga 2
Foresta nu vrea să influențeze lupta pentru promovare sau să se facă din nou de râs.**

După ce sâmbătă a făcut figurație pe teren, în deplasarea de la Afumați (meci pierdut cu 0-6), pe care abia a realizat-o după ce a primit autor din partea federației, Foresta are gânduri mari pentru următorul meci din campionat. Cel puțin asta declară antrenorul Bogdan Tudoreanu, care anunță că echipa sa își va vinde scump pielea cu Sepsi OSK.

Tudoreanu spune că Foresta va respecta competiția și adversarii în acest sezon, pe care îl va duce la bun sfârșit, și, mai mult, nu vrea să fie acuzată că va influența lupta pentru promovare. Pe covăsneni vor să îi învingă și a dat și un pronostic: 2-0 pentru Foresta.

„Vom juca 100 la sută contra lui Sepsi. Nu vrem să ne facem de râs. Avem programate patru antrenamente în această săptămână pentru că vrem să ne prezentăm cât mai bine la ora meciului de sâmbătă. Chiar dacă nu s-a rezolvat nimic în plan financiar, ne-am propus să respectăm competiția. Nu vrem să influentăm în vreun fel negativ lupta pentru promovare, să fim arătați cu degetul de restul echipelor. Batem Sepsi și plecăm cu toții acasă!”, a declarat, pentru Gazeta SV, Tudoreanu.

Dacă pe Sepsi vor să o bată, în schimb, la Șiria, cu UTA Bătrâna Doamnă, contracandidata la promovare a covăsnenilor, au pierdut cu 1-0.

Oficialul sucevean a făcut și un apel la suporterii suceveni, pentru a veni în număr cât mai mare la meciul de sâmbătă, mai ales că echipa din Sfântu Gheorghe va avea o galerie destul de numeroasă pe Areni. „Sper să vină cât mai multă lume. Avem nevoie mare de sprijinul publicului sucevean, ținând cont că Sepsi are câte 200 de suporteri în fiecare deplasare”, a mai spus Bogdan Tudoreanu.

Meciul dintre Foresta Suceava și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei a 35-a a Ligii 3, este programat sâmbăta, cu începere de la ora 11:30, pe stadionul Areni.

Marius ANGHEL 17 May. 2017, 16:38 Liga 2
Pe aceeași temă