„La Suceava au apărut banii de undeva”. Sepsi trimite săgeți către UTA înaintea meciului cu Foresta: „Sunt niște zvonuri, dar zvonuri adevărate”

Marius ANGHEL 19 May. 2017, 18:38 Liga 2

După ce runda trecută a stat și a câștigat la „masa verde”, Sepsi OSK revine pe teren în acest weekend și va avea un meci ușor în fața Forestei Suceava, o echipă care are grave probleme financiare și este la un pas de desființare. Covăsnenii au în continuare un punct mai puțin decât UTA, însă și un joc mai puțin disputat și e favorită să se claseze la finalul sezonului pe locul 2, promovabil direct.

În ultimele patru etape, Sepsi OSK mai are de disputat meciuri cu Foresta Suceava (d), Dacia Unirea Brăila (a), Metalul Reșița (d) și CS Mioveni (a), însă finanțatorul echipei, Laszlo Dioszegi, crede că, în cazul unei victorii sâmbătă, la Suceava, echipa sa va fi pe jumătate ca și promovată. Dioszegi spune însă că nu îi aștepată un meci chiar așa de ușor, fiindcă la Foresta au „apărut banii de undeva„, trimițând astfel săgeți către UTA, care i-ar fi motivat de jucătorii echipei moldovene.

„Mergem la Suceava cu gândul de a câștiga și de a dobândi un avans bun. Știm că Foresta Suceava s-a pregătit extraordinar de bine, de exemplu față de săptămâna trecută, când nu a făcut niciun antrenament și s-au dus la Afumați în ultima zi. Acum a dat Dumnezeu că băieții din Suceava au intrat în antrenament începând de astăzi. Sunt niște zvonuri, dar zvonuri adevărate, la Suceava au apărut banii de undeva că au reușit să intre în cantonament. Nu e nicio problemă, noi toate meciurile le jucăm pe teren și încercăm să venim cu valoarea”, a declarat Dioszegi pentru Observatorul de Covasna.

„Dacă vom câștiga la Suceava, promovarea nu este asigurată, dar, cum se spune la noi, la secui, vom fi cu un picior în prima ligă. Dar numai cu un picior, mai e unul, acela înseamnă încă trei meciuri. Mai avem două meciuri acasă, cu Brăila și Mioveni, foarte grele, iar duminica viitoare jucăm în deplasare cu Reșița, o partidă dificilă”, a mai spus conducătorul echipei din Sfântu Gheorghe.

„Batem Sepsi și plecăm cu toții acasă!”

De partea cealaltă, antrenorul Forestei, Bogdan Tudoreanu, declara zilele trecute că e convins că echipa sa

„Nu vrem să ne facem de râs. Avem programate patru antrenamente în această săptămână pentru că vrem să ne prezentăm cât mai bine la ora meciului de sâmbătă. Chiar dacă nu s-a rezolvat nimic în plan financiar, ne-am propus să respectăm competiția. Nu vrem să influentăm în vreun fel negativ lupta pentru promovare, să fim arătați cu degetul de restul echipelor. Batem Sepsi și plecăm cu toții acasă!”, a declarat, pentru Gazeta SV, Tudoreanu, care, între timp, și-a mai coafat discursul.

„Deși vom întâlni un adversar puternic, care are obiectiv promovarea, îi putem pune cu siguranță mari probleme. Sepsi nu va avea un meci ușor pe Areni, de unde nu a plecat încă nimeni cu toate cele trei puncte în retur. Asta și ne-am propus: să nu pierdem pe teren propriu până la finalul sezonului. Vom juca fără presiune, iar cu ajutorul publicului sunt convins că vom scoate cel puțin un punct din meciul de sâmbătă”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu, care, cu excepția lui Semeghin, are restul lotului la dispoziție.

Meciul dintre Foresta Suceava și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei a 35-a a Ligii 3, este programat sâmbăta, cu începere de la ora 11:30, pe stadionul Areni.

 

Marius ANGHEL 19 May. 2017, 18:38 Liga 2
Pe aceeași temă