Tricolorul Breaza a rezolvat problema juniorului

27 Jul. 2009, 13:38 Liga 2
Tricolorul Breaza a rezolvat problema juniorului

 

Cu destule noutati, in acest moment, fata de efectivul cu care s-a obtinut promovarea in Liga a doua, Tricolorul isi va stabili cu claritate lotul cu care va aborda intrecerea esalonului secund la finele acestei saptamani, dupa ce, joi dupa-amiaza, va avea loc o partida amicala cu CS Ovidiu- Academia Gheorghe Hagi.

 

Antrenorul Florin Stancioiu spune ca: "La sfarsitul saptamanii vom incheia toate discutiile cu noii jucatori, atunci urmand sa configuram lotul cu care vom merge in campionat. Si asta pentru ca in cursul acestei saptamani mai asteptam cativa noi jucatori pe care ii vom testa. Sunt multumit, in linii mari, de ceea ce am la dispozitie in acest moment. Ne-ar mai trebui doar un mijlocas central si cred ca ne vom descurca bine in esalonul secund" a spus tehnicianul, care pare sa fi rezolvat problema juniorului, dupa David, de la FC Snagov, aparand la antrenamente si Puia (foto), un junior de la UTA, care a bifat meciuri in esalonul secund in tricoul "Batranei Doamne" si care a debutat in remiza cu Dacia Mioveni, de vineri, scor 0-0.

Altfel, cei doi tineri jucatori italieni care s-au pregatit, o vreme, cu divizionara secunda prahoveana, au parasit cantonamentul de la Campina, fundasul Ricardo Mesisca si mijlocasul Leonardo Antonacci intorcandu-se in Italia!


Sursa: ziarulprahova.ro

27 Jul. 2009, 13:38 Liga 2
Pe aceeași temă