Trei etape de „foc” în play-off pentru Dacia Unirea. Brăilenii speră să le înceapă cu un succes la Bacău

Marius ANGHEL 14 Apr. 2016, 11:42 Liga 2
Trei etape de

Pentru Dacia Unirea urmează o perioadă de nouă zile în care va susține trei meciuri dificile, însă, dacă va trece cu bine peste ele, poate face un pas mare spre prima ligă. Sâmbătă, de la ora 11.00, formația brăileană va juca pe terenul echipei care a produs prima surpriză a turneului play-off, SC Bacău. Miercurea viitoare, în etapa a treia a turului părții a doua a campionatului, Dacia Unirea va juca de la ora 15.00 la Dunărea Călărași, iar duminică, 17 aprilie, va primi pe Municipal, de la ora 12.00, vizita Rapidului, ultimele două partide urmând a fi televizate.

Pentru jocul de sâmbătă antrenorul formației brăilene nu se confruntă cu probleme de lot, astfel că va putea folosi cea mai bună formulă de echipă la Bacău. „Iosofache nu mai intră în calcule în acest campionat, în rest avem tot lotul valid și mergem încrezători la Bacău. Înaintea acestei etape toate echipele mai au șanse la primele două locuri, așa că va fi o rundă dificilă pentru toate combatantele din play-off. SC Bacău joacă mai bine în deplasare, pe teren propriu nu se descurcă la fel de bine. În sezonul regulat am obținut două victorii și sper ca sâmbătă să bifăm un al treilea rezultat pozitiv”, a declarat Alin Pânzaru, citat de obiectivbr.ro.

În sezonul regulat, Dacia Unirea Brăila s-a impus cu 1-0 în ambele meciuri cu SC Bacău. La Bacău a înscris Muscă (76), iar la Brăila golul victoriei a fost reușit de Nicoliță (82).

Articol scris de Costel FILIP

 

Marius ANGHEL 14 Apr. 2016, 11:42 Liga 2
Pe aceeași temă