Transfer de promovare la ”U” Cluj. Ardelenii vor să revitalizeze un atacant vândut de CFR Cluj cu 1 milion de euro

Vlad MĂCICĂȘAN 30 Jan. 2021, 15:21 Liga 2
Transfer de promovare la ”U” Cluj. Ardelenii vor să revitalizeze un atacant vândut de CFR Cluj cu 1 milion de euro

Universitatea Cluj este în căutarea unui atacant, după ce Dorin Goga s-a retras în această iarnă, iar Costel Enache a declarat că așteaptă ca noul jucător să ajungă luni la Cluj.

Se pare că ardelenii au găsit o soluție neașteptată și vor să-l aducă pe Derick Chuka Ogbu. Acesta este un nigerian de 30 de ani, cu un CV foarte bun pentru Liga 2, dar cu probleme în ultima perioadă.

Chuka a mai jucat în România, pentru CFR, rivala Universității Cluj.

Mircea Rednic este cel care l-a transferat la CFR, în 2013, când era tehnicianul echipei din Gruia. Atunci era considerat o lovitură pentru echipa clujeană, Chuka Ogbu venind din campionatul Belgiei, unde jucase 61 de partide pentru OH Leuven, în prima ligă.

Chuka Ogbu a fost o lovitură financiară pentru CFR Cluj

Atacantul a fost o lovitură financiară pentru rivala lui ”U” Cluj. CFR l-a vândut în China pentru 1 milion de euro.

De atunci, cariera sa a avut o pantă descendentă. Au urmat transferuri în Japonia, în Ungaria, la Debrecen, în Georgia și apoi în Egipt, la Ittihad Alexandria, de care s-a despărțit în iulie 2019.

De atunci, atacantul nu și-a mai găsit nicio echipă, astfel că ”U” Cluj ar fi pentru el o șansă de a-și reface cariera. Ardelenii vor să vadă la ce nivel fizic este atacantul, iar dacă acesta va trece testele sunt șanse mari să semneze cu ocupanta locului 6 în Liga 2, după 15 etape.

Foto: Dan Tăuțan / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-explica-rezultatul-rusinos-cu-steaua-si-anunta-transferuri-la-u-cluj-luni-ajunge-un-jucator-nou-19167155

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-steaua-joaca-acum-un-amical-cu-u-cluj-in-ghencea-echipa-lui-oprita-conduce-19166974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/u-cluj-va-avea-echipament-editie-limitata-la-meciul-de-cupa-cu-uta-unul-vintage-cu-mesaje-din-peluza-sepcile-rosii-tricourile-vor-fi-date-apoi-suporterilor-care-19166620

Vlad MĂCICĂȘAN 30 Jan. 2021, 15:21 Liga 2
Pe aceeași temă