Trag cu Săgeata în ținta numită Dunărea

22 May. 2012, 11:40 Liga 2
Trag cu Săgeata** în ținta numită Dunărea

„Galben-albastrii” spera intr-o evolutie buna la Navodari pentru a avea un public cât mai numeros la ultimul meci de acasa al sezonului.

Cu ochii pe adversari

Dupa doua zile libere, favorizate de nedisputarea jocului cu Victoria Branesti, care s-a retras din campionat, FCM Bacau a inceput saptamâna in forta. Ieri, „galben-albastrii” au bifat doua antrenamente, in vederea partidei de sâmbata, din deplasare, contra Sagetii Navodari. In week-end-ul trecut, antrenorul Bacaului, Cristi Popovici, s-a deplasat la Iasi pentru a urmari la lucru pe Sageata. „In ciuda infrângerii cu 2-0, formatia din Navodari ramâne una redutabila. Are jucatori experimentati, unii dintre ei cu state vechi de servicii in prima liga. Chiar daca nu a marcat, atacul Sagetii e unul demn de tot respectul; Zaharia a jucat cu Steaua in cupele europene, in timp ce Chitu a fost, ani la rând, golgeterul eselonului secund. Sunt convins insa ca putem face un meci bun la Navodari”, sunt concluziile lui Popovici.

Au luat galben intenționat

Echipa finantata de Dumitru Sechelariu pregateste in cele mai mici amanunte ultimele doua partide ale sezonului, cu Sageata Navodari, in deplasare si cu Dunarea Galati, acasa. Cea mai buna dovada a oferit-o partida cu FC Botosani, de miercurea trecuta. La Botosani, Dobos, Marius Croitoru, Taban, Ursu si Mihalachioaie au luat, in mod intentionat, câte un cartonas galben. Motivul? Cei cinci se aflau la limita suspendarii, iar un „galben” primit la Navodari ar fi dus automat la suspendarea lor in jocul urmator, cu Dunarea. Incasând respectivele avertismente la Botosani, Dobos, Croitoru, Taban, Ursu si Mihalachioaie au stat in partida cu Victoria Branesti, care oricum era câstigata la masa verde, si vor avea drept de joc sâmbata, la Navodari.

Surprize pentru fani

„Galben-albastrii” pregatesc partida cu Sageata având ca tinta si ultimul meci de acasa, cu Dunarea Galati. „Ne dorim ca la ultima partida de pe teren propriu a sezonului sa strângem un public cât mai numeros. Credem ca o evolutie buna si un rezultat pe masura la Navodari vor fi un argument suplimentar in acest sens”, a declarat capitanul echipei fanion a Bacaului, Marius Croitoru. „Având in vedere seria rezultatelor bune din ultima perioada, suntem increzatori in prezenta unui numar cât mai mare de spectatori la meciul de pe 2 iunie, cu Dunarea. Fiind ultimul joc de acasa, pregatim si unele surprize pentru fanii nostri”, a afirmat presedintele FCM Bacau, Daniel Scânteie.

Sursa: Deșteptarea

22 May. 2012, 11:40 Liga 2
Pe aceeași temă