Tohăneanu: „BNR-ul trebuie să ne înțeleagă”

04 Mar. 2009, 20:08 Liga 2
Tohăneanu:

Președintele bancarilor, Bogdan Tohăneanu, a avut astăzi motive de bucurie. După o perioadă în care lucrurile păreau să nu mai poată fi controlate în nici un fel, Tohăneanu a venit astăzi cu o veste bombă: Gigi Mulțescu, antrenor la Progresul.

Domnule Tohăneanu, Gigi Mulțescu este noul antrenor din Parcul cu Platani?

Da și suntem foarte fericiți că echipa va fi pregătită de un antrenor de calibru. Venirea domnului.

 

Ați adus antrenor nou la echipă, cum rămâne cu neprogramarea din campionat și cu jucătorii?
Tot ce vrem acum este să jucăm. Problema cu jucătorii am rezolvato, e treaba mea cum. Important e că vrem să fim programați pentru meciul de sâmbătă contra snagovului și ne punem mari speranțe că jocul cu Dunărea Galați va fi reprogramat.

 

Încontinuare aveți suporterii lângă echipă…
Trebuie să le mulțumesc neaparat acestor minunați suporteri. Unii dintre ei au dat dovata de un devotament ieșit din comun. În ultimele două săptămâni s-au dedicat total clublui și iata că lucrurile încep să se îndrepte. Au fost în audiențe la Ministerul Tineretului și Sportului și la Primăria Capitalei, sunt niște oameni extraordinari.

 

Care mai e situația conflictului cu Banca Națională?
Nu e nimic schimbat. Am fost somați ca până vineri să părăsim baza sportivă. Noi sperăm ca, totuși, BNR-ul să dea dovadă de clemență și să ne înțeleagă, măcar, până în vară. Trebuie să jucăm în Cotroceni. Îmi doresc neaparat ca această situație să fie clarificată. Ce fac cei de acolo e absolut absurd. E ca și cum i-ai cere o datorie unui bolnav de cancer, aproape de moarte. Crezi că vei mai vedea datoria respectivă? Exact la fel se întâmplă și cu noi.

 

S-a stabilit și organigrama de conducere a clubului?
Referitor la conducerea administrativă, tot ce pot să vă spun e că acționar majoritar este o firmă din Cipru, Polvital.

 

L-am văzu și pe domnul Dodu astăzi aici…
Domnul Dodu face parte în continuare din conducere, dar fără a mai avea acțiuni la club, dar, repet, acum este important să jucăm.

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei
 

04 Mar. 2009, 20:08 Liga 2
Pe aceeași temă