„Toate echipele își dau viața pe teren împotriva noastră”. Miron are ca obiectiv la Snagov ca poarta UTA-ei să rămână intactă pentru al treilea meci consecutiv

Marius ANGHEL 26 Aug. 2016, 10:52 Liga 2

Roland Nagy își exprimase nemulțumirea în perioada de pregătire vizavi de lejeritatea cu care adversarii întâlniți în disputele de verificare reușeau să puncteze în poarta utistă. Poate și pentru că de acolo lipsea stâlpul ultimiilor trei ani – Sorin Botiș – apărarea UTA-ei a scârțăit în presezon, însă odată cu începerea partidelor pe puncte a dat semne de revenire. Din trei etape disputate din noul sezon Bogdan Miron a scos de două ori balonul din poartă, chiar în prima rundă, împotriva celor de la Râmnicu Vâlcea. Disputele cu Forestea Suceava și Dacia Unirea Brăila au arătat o defensivă mai dârză și un portar în mare formă, astfel că UTA a ieșit din acele confruntări cu cifra zero în dreptul golurilor primite.

„Colegii mei sunt ambițioși, mergem să obținem cele trei puncte și să nu primim gol. Vom avea un meci greu, e important să avem atitudine, iar dacă ne vom impune jocul nu cred că vor fi probleme. Sincer, nu mă interesează ce se întâmplă în tabăra lor, important e felul în care ne facem noi jocul. Suntem serioși  și nu cred că vor fi probleme la acest meci. Nu ne luăm după clasament, deoarece toate echipele își dau viața pe teren împotriva noastră, pentru că suntem UTA. Va fi oricum un meci interesant”, a declarat Bogdan Miron vizavi de partida de sâmbătă împotriva celor de la Metalul Reșița.

Chestionat în legătură cu echipele pe care le consideră cele mai puternice din acest campionat, portarul utist a menționat: „Luceafărul Oradea mi s-a părut o echipă destul de interesantă, Chindia Târgoviște văd că se menține în partea de sus a clasamentului, poate chiar și Râmnicu Vâlcea. Noi ne dorim să luăm fiecare meci în parte și sunt convins că ne vom bate acolo sus în clasament”.

Nagy: „Mizăm pe încrederea pe care o avem în momentul de față”

În această seară, în jurul orei 19, UTA va decola de la Timișoara cu direcția București, de unde va fi preluată de autocarul clubului, iar jucătorii vor fi cazați la un hotel din Snagov. Localitatea ilfoveană va găzdui mâine, de la ora 11, confruntarea dintre Metalul Reșița și UTA Bătrâna Doamnă, una în care teoretic nu ar trebui să se pună problema învingătoarei. Reșițenii, mutați de patronul Rufă la Snagov în această vară, sunt în plin proces de recrutare a jucătorilor, neavând un prim unsprezece stabil în acest moment.

„Venim după două victorii fără gol primit, vrem să dăm continuitate seriei pozitive. Adversar necunoscut, dar până la ora jocului sper să avem mai multe informații. Chiar dacă nu a înscris și nu are niciun punct, acestea sunt meciurile mai periculoase. Trebuie să rămânem concentrați și să nu credem că jocul e câștigat dinainte. Avem atuul încrederii, orice alt rezultat decât victorie nu e pe placul nostru. Logic că Metalul Reșița sunt outsideri și nu au nimic de pierdut. Indiferent dacă apar modificări în primul lor unsprezece, noi trebuie să rămânem concentrați. Și sezonul trecut am câștigat în fața lor cu 1­0, fără să avem mari probleme, dar s­au agățat de orice. Chiar dacă nu au înscris și nu au niciun punct, trebuie să îi tratăm serios. Mizăm pe încrederea pe care o avem în momentul de față. Nu e simplu act de prezență, vine UTA,  pentru ei orice altceva e fantastic”, a spus Roli Nagy despre meciul de la Snagov.

Amir Jorza a revenit de două zile la antrenamentele echipei și va face deplasarea la București, dar nu se știe deocamdată dacă va putea intra pe teren din primul minut. Partida cu Metalul Reșița va începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi transmisă de niciun post de televiziune.

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 26 Aug. 2016, 10:52 Liga 2
Pe aceeași temă